40 de restaurante Subway celebreaza World Sandwich Day si in Romania printr-un concurs inedit si un Sandwich de 15 cm gratuit la fiecare achizitie
Joi, 01 Noiembrie 2018

 

Credit. Subway / V and O Communication

adplayers. info

Subway celebreaza pe 3 noimbrie World Sandwich Day in Romania printr-un concurs inedit si o promotie cu un Sandwich de 15 cm gratuit la fiecare achizitie. SUBWAY® a intrat pe piata din Romania in 2011, deschizand primul restaurant in aprilie 2012.  In prezent gigantul american opereaza pe piata din Romania in 40 de restaurante

World Sandwich Day in restaurantele SUBWAY®: cumpara un sandwich si primesti unul GRATUIT!

O zi dedicata in intregime unuia dintre cele mai iubite snack-uri din lume, sandwich-ul! Pentru al doilea an consecutiv, Subway sarbatoreste in Romania World Sandwich Day cu o oferta de nerefuzat, un SUB sandwich GRATUIT de 15 centimetri la unul cumparat, si o competitie pentru titlul de cel mai rapid VIP Sandwich Artist intre Alina Eremia si Dorian Popa.

Cele doua vedete indragite de milioane de romani se vor afla sambata, 3 noiembrie, in restaurantele Subway din Bucuresti, magazinul Cocor (Dorian), si Brasov, magazinul Coresi (Alina), de la ora 11.00, pentru a lua parte la un concurs inedit.

World Sandwich Day isi are originea in America, tara unde a luat nastere cel mai mare lant de restaurante cu servire fast food din lume, SUBWAY®.  Istoria celui mai iubit snack din lume a inceput cu doua felii de paine asezate la intamplare, umplute cu fasii sarate de vita; sute de ani mai tarziu Subway face orice combinatii din ce dorim. Despre ce vorbim? Evident, despre sandwich! Pe 3 noiembrie Subway celebreaza World Sandwich Day si ofera in dar tuturor clientilor din Romania un SUB gratuit, la un SUB cumparat.

Prospetime, crearea si servirea in fata clientului, de 49 de ani

Succesul Subway este consolidat de un model de business solid, implementat de Frederick "Fred" DeLuca in urma cu 49 de ani. Modelul de afaceri are la baza criterii esentiale: prospetimea celor mai bune ingrediente, crearea si servirea celor mai gustoase sandvisuri din lume chiar in fata clientului, respectand cel mai inalt nivel de calitate.

Pentru mic dejun, pranz sau cina, consumate acasa, la munca sau la scoala, Subway permite clientilor sa isi personalizeze asa cum isi doresc sandwich-ul. Acestia pot alege dintr-o gama variata de ingrediente de calitate, cu carne sau fara si pot adauga legume proaspete. 

Fiecare restaurant Subway din Romania coace paine proaspata la fiecare 4 ore! Subway inoveaza continuu, astfel incat, la fiecare 3 luni, meniul se imbunatateste cu oferta de sezon. Finele lui 2018 aduce in meniul Subway BBQ Pulled Pork, cu bucati delicioase de porc si sos barbecue. 

Implicata social, compania Subway este si in 2018 alaturi de Organizatia O masa Calda, in cadrul campaniei caritabile de Craciun. In cadrul proiectului social, peste 1000 de oameni nevoiasi vor primi o masa calda din partea Subway Romania.

Mai multe detalii despre actiunile Subway Romania cu ocazia World Sandwich Day sunt disponibil si pe pagina oficiala de Facebook Subway


PUBLICITATE: