4,2 milioane EUR - "Cea mai mare investitie Flanco intr-un magazin"
Vineri, 11 Noiembrie 2005

4,2 milioane EUR - Cea mai mare investitie Flanco intr-un magazin( AdPlayers.ro ) Reteau de magazine Flanco a investit 4,2 milioane de euro in Brasov. Flanco World reprezinta, potrivit oficialilor sai, cea mai mare investitie Flanco intr-un magazin.  Acesta si-a deschis portile pe 5 noiembrie 2005. “Un magazin cat jumatate de teren de fotbal, unde consumatorul se simte tratat ca acasa” spun reprezentantii sai. Flanco World este primul magazin dintr-un program de deschideri si modernizari de magazine Flanco.

4,2 milioane EUR - Cea mai mare investitie Flanco intr-un magazin

‘Preturile avantajoase si programele de credit, oferite brasovenilor in Flanco World, fac ca produsele noi si moderne sa fie accesibile oricarei familii” a spus  Cornel Marian, Directorul General Flanco (foto). “Pretul, bineinteles, conteaza iar noi il garantam ca fiind cel mai bun (am lansat in 2004 “ cel mai bun pret garantat” ). Dar pretul nu este totul in acest magazin »,

Lansarea a fost organizata de Momentum, agentia specializata din cadrul McCann World Group, grup care detine si contul de publicitate (prin McCann Erickson), precum si cel de media ( Universal McCann ).

4,2 milioane EUR - Cea mai mare investitie Flanco intr-un magazin

Deschiderea Flanco World Brasov din 5 noiembrie a fost promovata in media locala pe televiziune, radio, in presa scrisa si outdoor (OOH). Magazinul a fost prezent prin publireportaje la Pro Tv Brasov si Antena 1 Brasov. In presa scrisa, Flanco World a avut aparitii in Monitorul Expres, Transilvania Expres, Buna Ziua Brasov. Campania radio a fost programata la Radio 21 Brasov, Radio Pro FM, Radio KISS FM.

Flanco World a mai derulat in “Saptamana Sfintilor Mihail si Gavril” o campanie de reduceri 20% la anumite produse pentru cei care poarta numele Mihail sau Gavril si/sau prietenii acestora.

Una dintre noutatile  magazinului este Casa Flanco – “Simularea unui spatiu locuibil, o camera unde produsele sunt situate intr-un ambient placut, ce iti da idei de amenajare a propriei case” precizeaza reprezentantii magazinului. “Ideile le poti discuta linistit cu familia, la cafeneaua pe care o gasesti tot in incinta Flanco World”.

4,2 milioane EUR - Cea mai mare investitie Flanco intr-un magazin

Flanco va folosi magazinul Flanco World din Brasov si pentru programe de training, prin infiintarea unui centru de formare de profesionisti in retailul modern: Universitatea Flanco.

Dupa cum sustin reprezentantii sai, pe langa ofertele de pret, noutatea absoluta a magazinului o constituie oferta de credit. Flanco lanseaza prin Credisson o solutie care vizeaza accesul la bunurile dorite in contextul Sarbatorilor, cand exista atat presiuni de buget cat si de timp: cel mai rapid sistem de credit in magazin, aprobare pe loc si 2 luni (fara dobanda, fara comision) de la cumparare, termen de gandire pana cand clientul se decide asupra modalitatii de plata: integral sau credit. La acestea se adauga, pentru cei care aleg varianta creditului, 3 luni de gratie si  o rata cadou.

Magazinul Flanco World din Brasov este situat pe Calea Bucuresti 105B, are 3500 mp (2500 mp suprafata de vanzare) si este, sustin oficialii Flanco, al doilea magazin, ca intindere, din localitate.

( Iulian Toma, info@adplayers.ro )


PUBLICITATE: