350.000 de “golani" ai ministrului Ioan Rus isi vor parintii acasa
Vineri, 12 Iunie 2015
 
Campanie Salvati Copiii 
sursa: Youtube.com
Agentie: McCann Erickson

adplayers. Iulian Toma

Proaspat numiti "golani" de catre Ministrul Ioan Rus, 350.000 de copii care au cel putin un parinte plecat in strainatate isi vor tatii sau mamele langa celalalt de acasa, mangaiati cu titlul de “c*rve” de acelasi ministru, intr-o declaratie la un post de televiziune. Alaturi de agentia McCann Erickson, campania demarata de Salvati Copiii este semnata chiar de catre o parte din “golanii” care isi vor familiile reintregite.

"Am vrut sa atragem atentia asupra copiiilor lasati singuri de parintii plecati la munca in strainatate. Asa ca am transformat brieful intr-un joc pentru cei mai potriviti creativi: copiii. Iar acum vrem sa gasim cat mai multi parteneri care sa dea viata campaniei lor.” Alexandru Vasile, Copywriter McCann Bucharest.

Conform estimarilor ultimelor studii, aproximativ 350.000 de copii din Romania au cel putin un parinte plecat la munca in strainatate, iar mai mult de o treime dintre acestia - aproximativ 126.000 de copii - sunt afectati de migratia ambilor parinti.

Cu eforturi de a dezvolta campania cu mult inainte ca ministrul din cabinetul Ponta sa “mangaie” cel putin nepotrivit durerea familiilor afectate de despartirea parintilor de copii, campania initiata de Salvati Copiii Romania se dovedeste cu atat mai actuala.

Proiect dedicat copiilor aflati in situatia de a nu a fi langa parintii lor plecati la lucru in strainatate, campania dezvoltata de Salvati Copiii Romania este implementata in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie, cu sprijinul financiar al VELUX Foundations.

Mai mult in CSR


PUBLICITATE: