300.000 euro BTL HP, la Publicis si Publicis Events
Joi, 08 Iulie 2010


 (AdPlayers, Iulian Toma)

Publicis si Publicis Events au castigat implementarea si creatia de evenimente pentru toate diviziile HP Romania. Potrivit estimarilor AdPlayers contul ar putea sa se apropie de 300.000 EUR.

Contactata de catre AdPlayers in legatura cu bugetul estimat in piata, Loredana Popasav (foto), New Business Director la Publicis Romania, nu a comentat valoarea contului.

„A fost un pitch greu”, a adaugat Popasav despre selectia pentru contul de evenimente HP. „Licitatia s-a desfasurat in lunile mai-iunie, iar rezolutia a fost anuntata la inceputul acestei saptamani. Este un cont care consolideaza intreaga comunicare BTL a HP la Publicis Romania”.

Conform reprezentantilor Publicis, brief-ul de pitch a constat atat in abordarea creativa si logistica a unui eveniment, cat si intr-o prezentare elaborata a portofoliului celor doua agentii din grupul Publicis Romania. Prezentarea a fost sustinuta in fara board-ului HP Romania si a coordonatorului HP in Europa Centrala si de Est. Anterior procesului de selectie, Publicis Romania detinea contul local de creatie BTL apartinand diviziei PSG (Personal Systems Group).

Echipa care a castigat contul este formata din: Razvan Capanescu – Creative Director, Razvan Soare – Copywriter, Bogdan Nestor – Art Director, Loredana Popasav – New Business, iar din partea Publicis Events: Bogdan Voina si Marius Urzica – Account Manageri.

Mai mult in
Licitatii 


PUBLICITATE: