30.000 EUR pentru Praktiker.ro. Platforma revine la Infinit.
Vineri, 23 August 2013

 ( adplayers, Iulian Toma ) Praktiker isi dezvolta vanzarile online cu o platforma praktiker.ro semnata de specialistii digitali de la Infinit Solutions, in urma unui pitch desfasurat in luna februarie a acestui an. Estimat de surse adplayers apropiate licitatiei din acest an, bugetul pentru punerea pe roti a vanzarilor online Praktiker.ro ar numara aproximativ 30.000 de euro .

Portalul www.praktiker.ro include si site-urile www.clientfidelpraktiker.ro, www.catalog-praktiker.ro, dar si o platforma de e-commerce. De asemenea, Infinit a realizat si varianta de mobile a site-ului, acesta putand fi accesata de pe orice smartphone.

Infinit Solutions asigura pentru reteaua de magazine Praktiker servicii full service de digital (web, mobile, digital media, social media). Dupa solutii de vanzare in domeniul auto, servicii imobiliare, servicii de sanatate si platforme de fidelizare pentru carburanti, echipa condusa de Alex Cernatescu si Andrei Cernatescu pune acum Internetul la treaba si pentru produse destinate casei si gradinii, oferite de masina germana “do it yourself”.

Oferte si promotii aduse online

“ Lansarea unei platforme de anvergura www.praktiker.ro a presupus si o serie de provocari. Una dintre principalele provocari a fost asigurarea circuitului intern, astfel incat sa introducem produsele pe online. Introducerea tuturor ofertelor si promotiilor speciale in mediul online a fost foarte importanta deoarece, in acest moment, circa 40% din clientii nostril sunt prezenti in acest mediu” a declarat pentru adplayers Mirela Ochian, Marketing Manager, Praktiker.

“O alta provocare a fost adaptarea vechiului site la profilul clientului actual: modern, cu mai putin timp la dispozitie, care are nevoie de acces rapid la informatii”, adauga ea.

Potrivit oficialului de marketing Praktiker.ro, adaptarea vechiului site la conditiile actuale din piata de bricolaj din Romania a fost o alta mare provocare. “Activam intr-o piata concurentiala foarte mare si de aceea am incercat sa venim cu cat mai multe inovatii. Praktiker este prima companie de profil care a lansat o aplicatie de mobile si avem peste  12% dintre clienti activi pe acest mediu” a mai spus Ochian. 

A revenit la Infinit

“Am dezvoltat si in trecut proiecte impreuna, de aceea ne bucura foarte mult faptul ca acest cont s-a intors la Infinit si ca putem anunta astazi cu mandrie lansarea noului portal www.praktiker.ro “ adauga Alex Cernatescu, CEO si Head of Strategy & Innovation, Infinit Solutions Agency.  “Platforma digitala isi propune sa fie un trend setter in domeniul „do it yourself” din Romania si va sta la baza comunicarii Tradigitale a acestui brand” a mai afirmat el.

Dezvoltatorii solutiei de vanzari spun ca platforma digitala Praktiker are rolul de a actiona ca un ecosistem digital si de a permite brandului sa fie foarte aproape de consumatorii sai cu informatii utile, intr-un format prietenos si adaptat fiecarui canal, fie ca este social media, site sau mobil.

„Am vrut ca prin noua platforma online sa fim mai aproape de clientii nostri, sa le facilitam accesul la informatiile despre magazin si produsele noastre. Suntem foarte multumiti de colaborarea cu Infinit si de propunerile cu care a venit agentia. Ne place noul site, interactiv si prietenos, si sunt sigura ca vom avea o colaborare la fel de buna si in proiectele urmatoare”, declara Mirela Ochiana, Marketing Manager, Praktiker.

Mai mult despre Infinit Solutions

Mai mult in Licitatii, Interactive
 


PUBLICITATE: