3 oameni noi la The Practice
Miercuri, 21 Februarie 2007

3 oameni noi la The Practice

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

The Practice - powered by Leo Burnett are trei oameni noi: Ruxandra Vasilescu (21) / PR Executive,  Oana Bulexa (26) si Alexandru Filip (25) - Consultanti PR.

Ruxandra Vasilescu (21) (foto) este cel mai tânar membru al echipei The Practice ocupând pozitia de PR Executive. Potrivit agentiei, activitatea de relatii publice a început-o la vârsta de 20 de ani într-o alta agentie de PR, unde a lucrat ca Account Executive pentru conturi din industrii ca FMCG sau constructii.

3 oameni noi la The Practice Oana Bulexa (26) a intrat în echipa The Practice ca si Consultant, dupa un an petrecut într-o alta agentie de PR si alti 4 ani în televiziune, la departamentul de stiri, conform agentiei. Oana este absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti – Facultatea de Management si vorbeste fluent engleza, franceza si spaniola.

Alexandru Filip (25) (foto jos) este începând cu luna februarie Consultant în cadrul The Practice. Reprezentantii agentiei spun ca el a venit cu o experienta valoroasa de peste 4 ani atât în domeniul relatiilor publice, cât si în domeniile conexe din aria comunicarii. Primul lui contact cu presa a fost alaturi de echipa CAPITAL, unde a ocupat pozitia de redactor pe domeniul IT&C. A ales apoi sa se alature specialistilor din relatii publice, lucrând pentru agentii importante de PR si oferind consultanta specializata pentru branduri locale si internationale de renume.

3 oameni noi la The Practice

AdPlayersFile

Agentia THE PRACTICE – powered by Leo Burnett este o companie de consultanta în relatii publice activeaza în colaborare cu grupul Leo Burnett, unul dintre cele mai importante si mai apreciate grupuri de comunicare din România.

Practice lucreaza pentru Mol România, Abbott Laboratories cu programul Reductostart, SAP România, Carpatcement Holding, GE Money România cu cele 3 companii Domenia Credit, Estima Finance si Motoractive Leasing, Înterbrew România pentru un program Bergenbier, Lerida cu brandurile Bombay Sapphire, Bacardi, Martini si Dewar’s, Brailact cu brandul Brenac si Asociatia Erudio cu programul Erisma.

Agentia mai ofera servicii de PR si pentru doua dintre companiile din grupul partener: agentia de publicitate Leo Burnett si compania de media Starcom


PUBLICITATE: