3 din 4 oameni folosesc telefoanele in timpul mersului. 36 din 1000 cad de pe o platforma!
Vineri, 17 August 2018
 

Credit: DoCoMo Japonia /  Samurai Smartphone Parade

Operatorul de telefonie mobila Docomo, Japonia a produs un film de constientizare privind riscurile folosirii telefoanelor mobile in timpul mersului

adplayers. Iulian Toma

O adevarata boala a zilelor noastre, din pacate foarte putin constientizata de utilizatorii de telefoane de tip smartphone, tastatarea si folosirea mobilului in timpul mersului a devenit in Japonia subiectul unui scurt filmulet de atentionare a celor care nu isi imagineaza pericolele la care se expun

Operatorul de telefonie mobila Docomo, Japonia a produs un film de constientizare asupra riscurilor folosirii telefoanelor mobile in timpul mersului - Smartphone Samurai Parade. Cifrele, care intrerup din cand in cand „parada””, sunt cel putin ingrijoratoare.

2 din 3 utilizatori (66%) se ciocnesc in timpul folosirii telefoanelor mobile in timpul mersului iar 36 din 1000 de oameni (3,6%) cad de pe o platforma in timp ce folosesc telefoanele mobile din mers. Desi 99% dintre persoane considera tastatul in timpul mersului, 3 din 4 persoane (73%) continua sa foloseasca telefoanele mobile in timpul mersului.

Ar fi interesant de aflat care sunt cifrele din Romania si ce operator va demara o campanie de constientizare a riscurilor la care se expun utilizatorii folosind telefoanele mobile in timpul mersului.

Mai mult in CSR, Responsabilitate Sociala

 


PUBLICITATE: