3 Mil. EUR in schimbarea La Fourmi in Mega Image
Joi, 25 Iunie 2009


 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Delhaize Group a investit peste 3 Mil. EUR in schimbarea celor 13 magazine La Fourmi in Mega Image finalizate pana in prezent, potrivit unei estimari AdPlayers in baza bugetului mediu pentru un singur magazin.

„Investitia medie este de 250.000 euro pe magazin”, a afirmat pentru AdPlayers, Raluca Pavel, Marketing Manager Mega Image, Delhaize Group.  "Lucram cu mai multi furnizori pentru reamenajare”, a mai precizat oficialul de marketing fara sa dezvaluie numele furnizorilor. „La fel pentru comunicare, lucram cu mai multe agentii pe diverse domenii: reviste de deschidere si alte materiale de communicare in interior”.

Mega Image a finalizat pe 24 Iunie transformarea celui de-al 13-lea magazin La Fourmi in Mega Image, dupa ce saptamana trecuta a redeschis 2 noi magazine. La finalul anului 2008, Mega Image finalizase transformarea a 10 din cele 14 magazine La Fourmi achizitionate in luna Septembrie 2008. Luna aceasta a fost finalizata transformarea din La Fourmi in Mega Image a inca 3 magazine: Mega Image Minis, Mega Image Oltenitei si Mega Image Norilor (foto).

La Mega Image Minis aflat in Str. Constantin Brancusi, Nr 23, Bl T4-T5, Sector 3, avand o suprafata de vanzare de aprox. 260mp, lucrarile au fost finalizate pe 18 Iunie. La aceeasi data s-a finalizat si transformarea Mega Image Oltenitei, situat pe Soseaua Oltenitei, Nr 240, Sector 4, ce are o suprafata de vanzare de aprox. 450mp.

PUBLICITATE: