3,5 - 4 Mil. EUR Bergenbier SA pleaca de la Starcom in contul Initiative
Vineri, 10 Decembrie 2010


( AdPlayers, Iulian Toma )

Estimat de surse AdPlayers din piata de media la 3,5 – 4 Milioane EUR pe an, contul de media Bergenbier SA (StarBev) pleaca de la Starcom la Initiative incepand din februarie 2011. Mutarea bugetului de media al producatorului de bere vine in urma unui proiect dezvoltat la nivel de grup, prin care StarBev si-a propus sa consolideze serviciile de media in cadrul grupului IPG Media, ce reuneste printre altele retelele internationale Universal McCann si Initiative.

,,Decizia de a incepe parteneriatul cu Initiative  vine in urma unui proiect dezvoltat la nivel de grup, prin care StarBev si-a propus sa consolideze serviciile de media in cadrul IPG Media (Universal McCann si Initiative). Dorim sa ii multumim Starcom pentru colaborarea din ultimii 3 ani si pentru proiectele frumoase dezvoltate impreuna”, a declarat Tiberiu Mercurian, director de marketing al Bergenbier S.A.. 

“Ne bucura foarte mult faptul ca la sfarsitul unui indelungat proces de selectie, StarBev a ales in Romania sa colaboreze cu Initiative. Este extraordinar sa incepem noul an alaturi de clientul Bergenbier, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata berii”, spune si Steve Dallas, Managing Director- Initiative.

Potrivit oficialilor de comunicare, decizia nu afecteaza relatiile Bergenbier S.A. cu agentia de publicitate Leo Burnett, care va continua sa fie agentia de brand si creatie pentru marcile producatorului si distribuitorului de bere. Parte din grupul local Leo Burnett, Starcom a administrat serviciile de media Bergenbier in ultimii 3 ani. Initiative este parte a grupului local Lowe & Partners. 

Bergenbier S.A. este producatorul marcilor Bergenbier, Noroc, Beck’s, Stella Artois, Lowenbrau si importator al marcilor belgiene Leffe si Hoegaarden, parte a grupului StarBev, va demara colaborarea cu agentia Initiative pentru toate serviciile de media ale companiei, de la strategie si planificare pana la achizitie de spatiu publicitar.

Mai mult in
Licitatii


PUBLICITATE: