23 scoate din cusca noul Prigat
Joi, 03 Mai 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Cel mai recent spot TV pentru Prigat este realizat de 23 Communication Ideas, spun reprezentantii de comunicare ai shop de idei din cadrul grupului Leo Burnett. 23 este noul shop de idei din cadrul grupului Leo Burnett, condus de Elena Livinti si Bogdan Naumovici, care, potrivit companiei, concepe solutii neconventionale de comunicare.

Potrivit sursei, spotul “Animal planet”  urmareste promovarea noii cutii de Prigat Nectar, pastrand pozitionarea de produs care iti ofera “mai mult fruct, mai multa energie”. Autorii spun ca executia spotului a urmarit simularea unei situatii in care energia conferita de Prigat poate suplini, la nevoie, alte metode de salvare.

“Nu e nevoie de camere sofisticate sau de teleobiective pentru zoom”, a declarat Bogdan Costin, Copywriter 23 Communication Ideas. „Operatorul nostru filmeaza de aproape marii pradatori, bazandu-se doar pe energia data de Prigat Nectar pentru a fugi din fata unui eventual atac”,.

Reprezentantii 23 spun ca spotul nu a fost unul usor de realizat: “Cel mai inedit lucru la filmare ni s-a parut tigrul insusi, rezident la circul Globus, incurajat cu urlete frenetice de toti colegii lui, ceilalti tigri si lei, atunci cand a intrat pe platoul de filmare”, a spus Costin

In media, campania este derulata de agentia Media Direction. Spotul TV se deruleaza incepand cu 6 aprilie pe canale de televiziune ca: PRO TV, PRO Cinema, Prima, Antena 1, Antena 3, Euforia, MTV, Kiss TV, UTV, Discovery, National Geographic, AXN, TV Sport, Kanal D, Realitatea TV, TVR 1 si TVR2, este insotit, incadrul campaniei, si de executii in presa si panotaj stradal: “Felina”, “Crocodilul” si “Calul”. Campania demarata  de shop-ul de idei pentru Prigat Nectar cuprinde si executii print si OOH.

Cum termenul limita de expunere a campaniilor care pot fi inscrise in festivalul de publicitate Ad’Or vandut de RAAA la BMG este 10 aprilie, iar campania Prigat este derulata din 6 aprilie, este foarte posibil ca noile creatii sa le puteti vedea inscrisa in competitie alaturi de alte lucrari recente ale agentiilor de publicitate.

Bafta 23! “Restul e Can Can”. Sa nu uitam, si ea o campanie comunicata pana la 10 aprilie.

....

AdFile

Advertiser: QAB

Brand: Prigat Nectar

Daniela Dumitru – Product Manager

Eusediu Margasoiu - Marketing Director

Agentie: 23 Communication Ideas

Brand Communication: Elena Livinti, Bacsis Alina

Creative Director: Bogdan Naumovici

Copywriter: BogdanCostin

Art Director: Petru Cuciuc, Cristi Moldovan

Regizor: Bogdan Naumovici

Producator: Laura Georgescu

Agentie de media: Media Direction

Cristi Mucichescu – director executiv,

Catalina Constantinescu – media planner


PUBLICITATE: