2000 de euro pentru "Think about the box". Concurs de design si productie de ambalaj Pack Romania.
Vineri, 09 Martie 2018
 

Credit: Pack Romania

adplayers. info

Think outside the box is overrated. Think about the box. Este titlul sub care se desfasoara concursul de design si productie de ambalaj pentru editie limitata de vin Centenar Budureasca. Competitia marcheaza dealtfel si lansarea revistei Pack Romania, cel mai nou produs editorial editat de Semantika Publishing, editorul publicatiilor Print Magazin si USIGN.

Pack Romania se anunta un concept editorial ce isi propune sa reuneasca producatori, creatori si clienti finali din piata autohtona de ambalaje pe o platforma informationala axata pe promovarea inovatiei si oportunitatilor reale.

Concursul „Think about the box” organizat de Pack Romania se desfasoara intre 6 martie si 25 aprilie 2018 si va avea doua etape. In prima etapa se vor alege 5 lucrari dintre creatiile inscrise in concurs in perioada 7 martie – 6 aprilie 2018. In a doua etapa, fiecare designer, a carui lucrare a fost selectata intre cele cinci proiecte finaliste, va face echipa cu un producator de ambalaje urmand ca impreuna sa produca ambalajul final. Juriul va desemna o echipa castigatoare care va fi premiata cu 2000 de euro.

Juriul concursului este format din: Mihnea Ghildus, creative director DZNR Studio si fondator Dizainar, Dragos Motica, creative director si fondator Ubikubi, Dan Huber, specialist in productie publicitara, Regional Account Manager la Total Marketing Support si Olga Miloiu, director executiv Cramele Budureasca.

Potrivit organizatolrilor, ccopul intrecerii este de a crea interactiuni stranse intre trei categorii de specialisti: designeri, producatori si proprietari de branduri. Designerii ale caror lucrari vor fi selectate in etapa finala vor avea sansa de a testa cele mai noi tehnologii de productie a ambalajelor de serie limitata, precum si de a colabora cu unii dintre cei mai competenti producatori din domeniu. Producatorii vor putea iesi din zona de confort a lucrarilor standardizate si vor avea sansa de a gestiona proiecte originale capabile sa le puna in valoare creativitatea tehnologica.

Desemnarea castigatorului va fi organizata in cadrul unui eveniment care va avea loc pe data de 25 aprilie 2018. Detalii legate de eveniment vor fi comunicate ulterior pe pagina concursului si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/PackRomania/

Formularul de inscriere la concurs este disponibil aici: https://goo.gl/fx9fbU

Regulamentul concursului  poate fi consultat aici: https://goo.gl/6tBknr

Mai multe detalii  puteti gasi pe site-ul concursului www.pack-romania.ro

 


PUBLICITATE: