200 de variante. Leroy Merlin propune noua gama de usi, cu o diversitate motivata de grija romanilor pentru spatiul de locuit
Vineri, 01 Februarie 2019

 

Credit: Leroy Merlin 

Potrivit lantului de magazine, in ultimii ani, clientii aleg preponderent modelele cu design modern, cu linii drepte si insertii de sticla sau aluminiu. De semenea, romanii prefera culorile moderne, in tendinte, spre exemplu nuantele de gri, alb sau nuantele naturale de lemn.

adplayers.info

LEROY MERLIN pune la dispozitie 200 de usi din diferite game, disponibile in culori actuale, in tendinte (alb, gri, nuante naturale de maro,  etc.), anunta reprezentantii de comunicare ai lantului de magazine. Diversitatea noii game de usi este motivata de grija pentru spatiul de locuit, din ce in ce mai pronuntata in randul romanilor.

Potrivit lantului de magazine, in ultimii ani, clientii aleg preponderent modelele cu design modern, cu linii drepte si insertii de sticla sau aluminiu. De semenea, romanii prefera culorile moderne, in tendinte, spre exemplu nuantele de gri, alb sau nuantele naturale de lemn.

Finisajele si accesoriile fac diferenta in ceea ce priveste delimitarea stilurilor decorative, de la clasic la modern, astfel incat orice client sa isi poata gasi varianta potrivita la cel mai bun pret. 

In aceasta primavara, LEROY MERLIN lanseaza noua colectie de usi metalice de intrare, construita plecand de la nevoia de baza a clientului si anume nevoia de securitate si confort. Noua colectie ofera solutii pentru toti romanii, structurate pe 3 nivele de securitate si confort si, in plus, isi propune sa ne inspire cu modele moderne si inovative.

In noua colectie exista usi de intrare in doua culori: o culoare inchisa, rezistenta la murdarie, pentru fata exterioara a usii si o culoare deschisa, usor de asortat cu designul interior al casei, pentru fata interioara a usii de intrare.

In materialele de informare disponibile la raft, LEROY MERLIN explica principalele criterii de ordin functional pe care clientii trebuie sa le aiba in vedere atunci cand aleg o usa de interior: dimensiunea, sensul deschiderii, rezistenta la umiditate, rezistenta la zgarieturi sau rezistenta la detergenti sunt tot atatea criterii si beneficii pe care retailerul le recomanda pentru alegerea produselor.

Lider european al pietei de bricolaj, LEROY MERLIN are o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe constructii, decoratiuni si gradinarit. Companie inovatoare din cadrul ADEO, retailerul LEROY MERLIN detine aproape 500 de magazine in 13 tari din Europa, Asia, Africa si America de Sud si aproape 88.000 de colaboratori.

Aflata intr-un progres constant, compania ADEO a devenit cea mai mare companie franceza de pe piata internationala. In prezent, companiile grupului ADEO sunt recunoscute peste tot in lume prin numeroasele premii “Great Place to Work Institute”.

In Romania functioneaza 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajati in 13 orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti, Brasov, Constanta, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Bacau, Iasi, Timisoara si Oradea.

Mai mult in Retail, PR, Campanii


PUBLICITATE: