20-30.000 EUR Orkla Foods Romania, la Action Global Communications
Luni, 12 Aprilie 2010
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Action Global Communications gestioneaza contul de comunicare al Orkla Foods Romania. In urma unui proces de selectie, agentia va furniza Orkla Foods Romania servicii complete de PR si consultanta strategica pentru comunicare externa si interna atat corporate cat si pentru marcile din portofoliu.

Potrivit informatiilor AdPlayers, contul de relatii publice poate fi evaluat la aproximativ 20.000-30.000 EUR. Contactata de catre AdPlayers, Ruxandra Scortea (foto), Managing Director Action Global Communications Romania, nu a comentat informatia motivand confidentialitatea contractuala.

Orkla Foods Romania este prezenta pe piata locala a bunurilor de larg consum din Romania din anul 2002 si este un jucator important in industrie. Portofoliul Orkla cuprinde marci locale apreciate de consumatori precum margarina (Wiesana, Linco, Unirea), ketch-up (Tomi, La Minut), pate si mancaruri la conserva (Ardealul), mustar si sosuri pentru paste (Bunatati de la Bunica, La Minut) dar si aluaturi congelate (Linco).

Action Global Communications ofera servicii de consultanta in comunicare si relatii publice pentru companii precum: Boehringer Ingelheim, Enel, Honeywell, OMV Petrom, Asociatia Romana a Petrolului, Porsche Finance Group.


PUBLICITATE: