13 saptamani cu premii de mii de euro. Noua campanie MyAccount de la Telekom Romania, pentru clientii care utilizeaza aplicatia mobila.
Luni, 07 Iunie 2021

 

Credit. Telekom Romania

Utilizatorii aplicatiei MyAccount vor putea participa, pana la data de 29 august 2021 inclusiv, in noua campanie organizata de Telekom Romania, “Ghicitoarea verii – Tombola MyAccount”, unde vor putea castiga premii diferite in fiecare zi a saptamanii.

AdPlayers. info

Telekom Romania organizeaza o noua campanie cu premii saptamanale si lunare in valoare de mii de euro pentru clientii care utilizeaza aplicatia mobila de management a contului MyAccount Telekom, anunta compania.

Utilizatorii aplicatiei MyAccount vor putea participa, pana la data de 29 august 2021 inclusiv, in noua campanie organizata de Telekom Romania, “Ghicitoarea verii – Tombola MyAccount”, unde vor putea castiga premii diferite in fiecare zi a saptamanii.

„Cu peste doua milioane de accesari ale paginii de concurs a Copacului Magenta, utilizatorii aplicatiei MyAccount, ne-au dovedit inca o data cat de atractive sunt campaniile pe care compania le organizeaza. Continuam, in fiecare zi, sa le oferim clientilor nostri 999 de motive pentru a folosi aplicatia mobila MyAccount” a spus Gabriel Traistaru, Director Digitalizare in cadrul Telekom Romania.

,,Sunt convins ca si aceasta noua campanie, plina de premii dintre cele mai diverse si atractive vor fi pe gustul abonatilor nostri. Nu ne vom opri aici cu surprizele, dar, pentru moment, le urez mult succes tuturor si bafta la premii!” a daugat oficialul.

13 saptamani de premii.

Cei care folosesc aplicatia mobila MyAccount pot castiga, in fiecare dintre cele 13 saptamani ale campaniei, premii rapide constand in telefoane Samsung Galaxy A21s, purificatoare de aer cu ozon, casti in-ear Xiaomi Mi True Wireless, bratari fitness Xiaomi Mi Band 5, boxe inteligente Google Home mini sau aparate de popcorn.

Totodata, in fiecare luna, utilizatorii care aleg sa isi plateasca factura, reincarce cartela si/sau sa isi activeze factura electronica pot castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele trei mari premii puse in joc, un televizor LED smart 4K Ultra HD Philips 43PUS7555/12, 108 cm (iunie 2021), un iPhone 12, 128GB, 5G, Black (iulie 2021) sau un laptop Lenovo IdeaPad 5 (august 2021).

De asemenea, utilizatorii care aleg sa isi modifice planul tarifar si/sau sa-si reinnoiasca abonamentele aflate in ultimele trei luni de valabilitate, vor putea castiga tot lunar, prin tragere la sorti, un kit complet de premii speciale constand intr-un Samsung S21, o tableta Samsung Galaxy Tab A7, ceas smartwatch Samsung Galaxy Watch Active si un Laptop ASUS VivoBook 15 X 512 DA.

Pentru a participa la campanie, clientii/utilizatorii trebuie sa intre in aplicatie si sa realizeze cel putin una dintre operatiunile urmatoare: sa reinnoiasca abonamentul, sa-si schimbe planul tarifar, sa plateasca cel putin o factura, sa reincarce o cartela Telekom sau sa activeze factura electronica, dupa care sa raspunda la o ghicitoare. Daca a raspuns corect, utilizatorul va afla imediat daca a castigat unul dintre premiile rapide sau a intrat in tragerea la sorti lunara. Un utilizator al aplicatiei are posibilitatea de a castiga maximum cate un premiu din fiecare categorie.

Ulterior realizarii actiunilor constand in plata facturii, reincarcarea cartelei sau activarea facturii electronice din aplicatia mobila MyAccount, participantului ii va fi afisata posibilitatea de a raspunde la o ghicitoare in sectiunea „Sumar profil”, in maxim o zi lucratoare de la efectuarea oricarei din actiunile mentionate anterior, eligibile la tombola.

In urma realizarii actiunii de reinnoire si/sau schimbare plan tarifar, abonament in aplicatia mobila MyAccount, participantului ii va fi afisat un mesaj de confirmare, alaturi de posibilitatea de a raspunde la o ghicitoare, imediat dupa finalizarea actiunii de reinnoire.

Toti castigatorii eligibili trebuie sa aiba conturile active (sa nu fie suspendate, deconectate, restrictionate pe motive de neplata sau frauda) la data validarii.

Aplicatia MyAccount este un instrument digital de administrare a serviciilor de telecomunicatii cu ajutorul caruia clientii pot controla abonamentul sau facilitatile oferite de cartela de oriunde, oricand. Unul dintre principalele avantaje ale aplicatiei este faptul ca utilizatorii sunt in permanenta legatura directa cu administratorii aplicatiei, prin intermediul recenziilor, al comentariilor si al formularelor de feedback, dar si pe e-mail sau la telefon.

Feedback-ul clientilor a contribuit la imbunatatirea constanta a aplicatiei, pentru ca aceasta sa raspunda cat mai bine nevoilor si asteptarilor acestora. Clientii pot plati cu un singur click facturi sau accesa optiunea de reincarcare, pot activa factura electronica, pot reinnoi planul lunar al abonamentului de mobil, pot accesa instrumente de diagnosticare si solutionare a incidentelor sau chiar discuta cu chatbot-ul Tim, asistentul digital care consiliaza clientii in procesul de achizitie de servicii si asigura suport tehnic.

Aplicatia mobila MyAccount este gratuita si disponibila oricarui client Telekom Romania care are acces la magazinele Google Play, App Store si Huawei App Gallery.

Mai multe informatii sunt disponibile in pagina dedicata campaniei: http://teleko.me/rezolvaghicitoarea

Mai mult in Campanii, Telecom,


PUBLICITATE: