11 campanii in librarii si un obiectiv principal atins. A inceput ,,Te asteptam in librarie 2019"
Vineri, 09 August 2019

 

Credit: Editura Herald

In perioada 1 august - 1 noiembrie 2019, Editura Herald impreuna cu librariile partenere campaniei Te asteptam in librarie” ofera celor intersati sansa sa redescopere cat de importanta este lectura in viata si in dezvoltarea noastra personala si modul in care cartile ne pot ajuta sa ne cunoastem mai bine, sa depasim anumite crize existentiale, sa ne gestionam mai bine emotiile negative.

AdPlayers. info

In perioada 1 august - 1 noiembrie 2019, Editura Herald impreuna cu librariile partenere campaniei Te asteptam in librarie” ofera celor intersati sansa sa redescopere cat de importanta este lectura in viata si in dezvoltarea noastra personala si modul in care cartile ne pot ajuta sa ne cunoastem mai bine, sa depasim anumite crize existentiale, sa ne gestionam mai bine emotiile negative.

„Cartile ne pot face mai buni, mai intelegatori, mai intelepti, iubitori, empatici, toleranti si, de ce nu, sa avem propria noastra viziune despre lume si viata. Este datoria noastra fata de comunitatea in care traim si fata de noi insine” spun organizatorii campaniei.

De ce Te asteptam in librarie” ? Ce spun organizatorii campaniei?



Sorin Lucaci, Editura Herald, pentru AdPlayers: ,,Cartile pot schimba vieti! Lectura ne dezvolta din punct de vedere uman, spiritual, devenim mai creativi, mai buni, mai intelegatori, mai intelepti, si,de ce nu, ne ajuta sa avem propria noastra viziune despre lume si viata. De-a lungul celor unsprezece editii,  Editura Herald prin intermediul campaniei ,,Te asteptam in librarie" si-a propus sa transforme lectura intr-un stil de viata firesc, sanatos si de normalitate”"

,,Suntem cu totii in cautarea sensului vietii. Toti ne dorim o viata implinita iar scopul suprem al acesteia este fericirea noastra si a semenilor nostri. Indiferent ca vorbim despre necesitatea regasirii dimensiunii spirituale ca reper in frumoasa calatorie a omului catre sine, despre armonia si echilibrul din propria viata sau din relatia de cuplu, sau cum sa crestem copii frumosi si sanatosi prin parentaj constient. In cautarea noastra avem nevoie continuu de surse noi de cunoastere si de invatare” adauga promotorii campaniei.

Potrivit initiatorilor proiectului, lectura ajuta la largirea orizontului de dezvoltare personala, de cunoastere si autocunoastere, de intelepciune in toate domeniile posibile. Prin lectura cartilor, cititorii afla lucruri noi, isi dezvolta exprimarea, descopera locuri, evenimente, povesti de viata care ii ajuta in dezvoltarea psihica si intelectuala, dar si afectiv-emotionala. Cartile pot schimba vieti. Cartea este un instrument esential pentru educatie. Datorita acesteia putem calatori in trecut, in diferite epoci, spre toate colturile si traditiile spirituale ale lumii, pentru a invata, a observa, pentru a intelege adevarul profund al lucrurilor.

De-a lungul celor unsprezece editii derulate pana in prezent, campania Te asteptam in librarie si-a atins obiectivul principal si esential, deopotriva, acela de a deschide si a cultiva apetitul cititorilor pentru lectura, de a transforma lectura intr-un stil de viata firesc, autentic si de normalitate, intr-o societate in care goana dupa frivol, material si cat mai repede a devenit un laitmotiv.

De la ideea repozitionarii librariei traditionale ca un loc primitor si deschis

Campania a pornit de la ideea repozitionarii librariei traditionale ca un loc primitor si deschis, spatios si frumos decorat, ca un element de baza, atat de necesar in viata omului modern, incercand sa evidentieze rolul librarului ca formator de opinie, ghid si mediator cultural intre editura si cititor. Libraria este spatiul magic in care librarul faciliteaza intalnirea cititorului cu cartea si face ca aceasta experienta sa fie speciala de fiecare data, promovand cartea, evidentiind-o, oferindu-i, de ce nu, sansa la existenta.

„Carti deschise pentru minti deschise” va ramane intotdeauna cel mai bun si mai sincer indemn pentru a considera lectura ca un mod de autocunoastere, de redescoperire a identitatii si a propriilor valori, o sursa inepuizabila de idei, inspiratie si intelepciune. Pentru ca suntem impreuna in acest demers de cautare a celor mai relevante raspunsuri la intrebari existentiale, precum: Cum sa ne traim viata de zi cu zi in armonie cu noi insine si cu ceilalti? Cum ne gasim calea in viata? Promotorii campaniei au adus pe rafturile librariilor o colectie de 30 de lucrari care sa motiveze si sa inspire, care pot deschide in mintea ta noi perspective ale gandirii.

Cititorii pot descoperi doar in librarii, reducerea de 20% aplicata unor titluri precum Arta de a trai de William Hart, Benedictus Deus de Meister Eckhart, Cai ale fericirii de Joseph Campbell, Dieta spirituala de Allan Percy, Muntele tacerii de Kyriacos Markides, Mathnawi de Rumi, Povestea filosofiei de Will Durant, Pe taramul fantomelor infometate de Gabor Mate.

Mai mult despre ,,Te Asteptam in librarie", pe site-ul campaniei.


Credit: Te Asteptam in Librarie 

Mai mult in Campanii, Carte, PR, Eveniment


PUBLICITATE: