100-150 mii EUR Piraeus Bank, de la DRAFTFCB la Mather Communications si Mindshare
Vineri, 02 Iulie 2010


 (AdPlayers, Iulian Toma)

Estimat  la 100-150 mii, bugetul de comunicare Piraeus Bank a plecat de la DRAFTFCB la Mather Communications si Mindshare. Mutarea a avut loc in urma unei licitatii la care au mai participat Draftfcb – fosta agentie de cont, Frank, Graffiti BBDO si Lowe&Partners. Contul de media va fi gestionat de catre agentia de media MindShare, care va acoperi planificarea, implementarea si cumpararea de media pentru campaniile Piraeus Bank Romania. 

Contactati de catre AdPlayers, oficialii Mather Communications nu au comentat bugetul de comunicare. Potrivit responsabililor de marketing de la Piraeus, criteriile principale de selectie  au fost creativitatea precum si capacitatea de a gandi strategic si eficient.

„Dupa mai bine de 7 ani productivi alaturi de Draftfcb am simtit nevoia unei schimbari”, a motivat organizarea licitatiei, Carmen Oprisescu Marketing Manager, Piraeus Bank Romania. „De aceea, am decis sa organizam un pitch pentru a gasi cel mai potrivit partener de comunicare, alaturi de care sa putem duce la bun sfarsit ceea ce ne-am propus. Am invitat agentii precum Draftfcb, Frank, Graffiti BBDO, Lowe&Partners si Mather, carora le multumim pentru atitudinea si profesionalismul lor”

Parteneriatul dintre Piraeus Bank si Mather Communications a inceput de curand, agentia fiind responsabila de dezvoltarea si implementarea strategiei de comunicare integrata a bancii, incluzand strategie, creatie, media, comunicare B2B, comunicare interactiva si gestionarea relatiei cu partenerii externi ai companiei.

Alexandra Murray, Business Unit Director Mather Communications, despre colaborarea cu Piraeus Bank: „Oricat de dura ar fi lupta pentru pentru un cont, este intotdeuna o placere cand ai in fata un brief cu adevarat ofertant. De aceea, am fost incantati sa dam curs acestei invitatii si ne bucuram ca raspunsul nostru la brief a fost pe masura asteptarilor.” 

Mather Communications este o agentie de publicitate full-service din cadrul Ogilvy Group Romania, lansata pe piata romaneasca de publicitate in anul 2009. Compania ofera servicii de comunicare integrata unor clienti si branduri locale si internationale printre care se numara Avon, Eureko, Zentiva.

Mai mult in Licitatii


PUBLICITATE: