100 – 120 Mii euro Franklin Templeton, in contul Lowe PR
Joi, 25 Noiembrie 2010


 (AdPlayers, Iulian Toma)

Contul de relatii publice Franklin Templeton a fost castigat de Lowe PR, potrivit unor surse apropiate grupului de marketing si comunicare Lowe. Contactati de AdPlayers reprezentantii Lowe PR au confirmat castigarea contului Franklin Templeton, insa nu au comentat valoarea investitiilor in comunicare ale clientului.

Infiintat la New York in 1947, Franklin Templeton Investments este unul dintre cele mai mari fonduri de investitii din lume cu active totale de peste 600 Miliarde de dolari.

Fondul si-a deschis birou in Romania in urma castigarii licitatiei organizate de Ministerul Finantelor Publice pentru managementul Fondului Proprietatea. Una dintre cele mai valoroase companii din Romania, Fondul Proprietatea are o valoare estimata de 3,44 Miliarde de euro.

Pitch local de 100 - 120 Mii EUR

Estimat de AdPlayers intre 100.000 si 120.000 EUR, bugetul a intrat in portofoliul Lowe PR in urma unui pitch local organizat pentru contul de comunicare. Avand in portofoliu servicii de financial communication, corporate communication si media relations, agentia de relatii publice va gestiona contul in contextul in care Franklin Templeton are ca prioritate listarea Fondului Proprietatea la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

Cu o echipa de 12 oameni, Lowe PR a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 1,23 Milioane EUR. Compania de relatii publice face parte din grupul de marketing si comunicare Lowe Romania, alaturi de agentiile Lowe & Partners (publicitate), Initiative (media), Hyperactive (interactive), Brand Connection (media) si Medic One (comunicare medicala).

Mai mult in Licitatii


PUBLICITATE: