100.000 EUR Ana Hotels, la grupul Lowe
Vineri, 09 Iulie 2010


ANA HOTELS, POIANA BRASOV

(AdPlayers, Iulian Toma)

In urma unui pitch in care, potrivit unor surse AdPlayers, au participat un numar de patru agentii si grupuri de comunicare, Ana Hotels a ales serviciile agentiilor din grupul Lowe: Lowe & Partners (creatie si strategie), Lowe PR (public relations) si Brand Connection (servicii de media). Contul este aproximat de surse AdPlayers din piata de publicitate la aproximativ 100.000 EUR. Oficialii de comunicare ai grupului nu au comentat  bugetul de comunicare.

Potrivit reprezentantilor grupului Lowe, „Reincarca-te”, ruta creativa castigatoare, va fi implementata in comunicarea corporate a grupului, dar si in comunicarea de brand a fiecarei unitati hoteliere. Cele trei agentii vor comunica pentru toate hotelurile din grupul Ana Hotels: Sport, Poiana si Bradul din Poiana Brasov, Europa si Astoria din Eforie Nord si Crowne Plaza. La acestea se mai adauga si platformele de comunicare pentru Ana Aslan Health Spa si Ana Yacht Club din Eforie.

Hotelul Crowne Plaza va fi relansat in toamna acestui an sub sloganul „Reincarca-ti succesul!”, Hotelul Sport se redeschide publicului amator de actiune in luna decembrie sub sloganul „Reincarca-ti pofta de miscare!”, in timp ce Hotelul Europa este obiectivul strategic al sezonului estival, alaturi de Ana Aslan Health Spa si Ana Yacht Club.

Mai mult in Licitatii

PUBLICITATE: