1,5 Mil. EUR pentru bugetul de marketing si comunicare Cosmopolis
Marti, 04 Septembrie 2007

1,5 Mil. EUR pentru bugetul de marketing si comunicare Cosmopolis

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

1,5 Mil. EUR pentru bugetul de marketing si comunicare Cosmopolis“Bugetul de marketing si comunicare al Cosmopolis este de 1,5 Mil. EUR pentru urmatoarele 18 luni”, a declarat pentru AdPlayers, Murat Kavurga - CEO Opus Project & Development, dezvoltatorul Cosmopolis, proiectul rezidential care se va construi în urmatorii 5 ani si va fi amplasat în zona de nord a Bucurestiului, la Stefanesti-Tunari.

“Agentia de publicitate cu care lucram pentru Cosmopolis este Grey Bucuresti, iar agentia de media este Mediacom România”, a afirmat executivul Opus Project & Development. “Obiectivele noastre de comunicare ale proiectului sunt pentru 24 de luni, dar sunt optimist si cred ca acestea vor fi atinse în 18-20 de luni”.

Potrivit antreprenorilor, dezvoltat în sapte faze de constructie, cu termen de finalizare in anul 2014, Cosmopolis se va intinde pe o suprafata totala de  1.000.000 de mp,  dintre care 665,000 mp sunt dedicati exclusiv locuintelor si 220,000 mp zonei comerciale.

“Cosmopolis, primul oras european din Romania, va oferi  peste 4 600 de locuinte, locuri de joaca pentru copii, hotel, spital, mall, sali de cinema, centru de fitness, biserica, scoala, cladiri de birouri, iar acestea sunt doar câteva dintre componentele care subliniaza complexitatea proiectului”, mai spune Murat Kavurga..

Prima faza a proiectului a demarat deja în aceasta vara si se va derula pâna la sfarsitul anului 2008. Pe un teren de 65,000 mp, se vor construi 565 apartamente,  o gradinita, o biserica, o cafenea si o scoala de echitatie pentru copii. 

Conform antreprenorului, investitia totala a proiectului se ridica la  700 milioane EUR, dintre care 60 milioane vor fi cheltuite pentru dezvoltarea infrastructurii în zona. Cosmopolis este dezvoltat de compania Opus Project & Development, parte a grupului de companii Buyukhanli Group. Prezent înca din 1953 pe piata din Turcia,  grupul are expertiza în zona proiectelor rezidentiale, comerciale si hoteliere din Turcia.


PUBLICITATE: