1-1,5 Mil. EUR Jack Daniels (Brown Forman), la Wunderman.
Joi, 18 August 2011

(AdPlayers, Iulian Toma)

Wunderman a castigat Jack Daniel’s, parte din portofoliul Brown Forman, la capatul unei licitatii in care au participat mai multe agentii autohtone. 

“Licitatia a fost una locala, la care au participat, din informatiile pe care le am pana acum, in jur de 5-6 agentii” a firmat pentru AdPlayers Ileana Badiu (foto), Managing Partner al agentiei Wunderman, care va administra contul integrat.

Executivul agentiei nu a dezvaluit valoarea bugetului Brown Forman pentru Jack Daniel's, dar a precizat ca este vorba de toate serviciile, mai putin cele de media. Din informatiile AdPlayers, contul care urmeaza sa il administreze Wunderman ar putea fi cuprins intre 1 si 1,5 Mil. EUR.

“Wunderman administreaza practic toate serviciile de comunicare, mai putin contul de media. Este vorba de o declinare 360 de grade a comunicarii. Serviciile de media buying si planning sunt administrate de o alta agentie”, a precizat Badiu.

Din declaratiile partenerului Wunderman, Jack Daniels isi va intensifica prezenta in mediul online, cu precadere in retele sociale. “Va fi o perioada in care brandul isi va accentua comunicarea integratan si coerenta comunicarii in “social media””, a mai spus Badiu.

Perioada contractului Wunderman cu Brown Forman pentru Jack Daniel’s este de un an de zile, timp in care agentia va gestiona implementarea campaniilor de promovare a brandului, precum si campanii de imagine, oferind servicii de BTL, digital si PR.

Mai mult in Wunderman, Licitatii


PUBLICITATE: