1.000 de magazine gestionate de Parteneri Profi
Vineri, 25 Noiembrie 2022

 

“Faptul ca ne-am propus strategic sa transformam cat mai multe dintre magazinele integrate in magazine gestionate de Parteneri este unul dintre ingredientele succesului Profi,” declara Magda Amarie, Directorul Operational Partener Profi

APlayers. info

Mai mult de 1000 de magazine din cele peste 1600 care compun reteaua Profi sunt gestionate de antreprenori care le conduc in sistem Parteneriat, in noiembrie 2022, potrivit companiei.

“Faptul ca ne-am propus strategic sa transformam cat mai multe dintre magazinele integrate in magazine gestionate de Parteneri este unul dintre ingredientele succesului Profi,” declara Magda Amarie, Directorul Operational Partener Profi. “Ceea ce face ca postura de Partener sa fie atat de atragatoare si explica viteza tot mai mare de inrolare in aceasta parte din retea o spun cel mai bine chiar Partenerii nostri.”

Proiectul este deschis atat angajatilor Profi, cat si persoanelor din afara retelei Profi care au experienta in retail&management si dorinta de a reusi. Pentru serviciile de management si de operare a magazinului, Profi ofera Partenerului un buget fix garantat lunar (bugetul pentru angajati), un comision lunar din vanzari si un bonus anual, acesta putand ajunge la venituri similare cu cele ale unei pozitii de senior management.

“Sa deschizi un magazin este usor, sa il pastrezi deschis este o arta,” este de parere Stefania Voica, Partener Profi din anul 2021. “De cele mai multe ori, doua minti luminate fac mai mult decat una singura, asa ca orice antreprenor ar trebui sa imbratiseze fara retinere ideea unui parteneriat in afaceri. Indiferent ca vorbim de idei, experienta in business, resurse financiare, reputatie, anumite competente, cunostinte sau calitati, drumul spre succes parca devine mai simplu atunci cand ai pe cineva alaturi.”

“Peste 3 saptamani implinesc un an de Parteneriat si imediat am 10 ani in compania Profi,” declara la randul sau Mathe Emese. “Singurul meu regret in ultimele 12 luni este  ca nu am facut pasul acesta mult mai repede. De ce? Pentru ca ma simt mult mai motivata si am posibilitatea sa imi impart timpul cum consider mai bine, asa ca reusesc sa fiu mult mai productiva, iar datorita fluctuatiei foarte mici de personal echipa veche cu care lucrez de ani intregi ma ajuta sa imi ating obiectivele. De aceea recomand tuturor sa faca acest pas!”

Iata si gandurile unui alt partener, care a preluat magazine din Oltenita, judetul Calarasi: “Am descoperit compania Profi acum sase ani, cand am dat curs provocarii de a coordona, din functia de sef de magazin, o echipa formata din 24 de oameni. Dupa un an de activitate, compania m-a pus in fata unei noi  provocari, aceea de a transforma pasiunea mea pentru zona de retail, in propria afacere. Cu mult entuziasm dar si teama in acelasi timp, am preluat primul magazin, cel in care eu activam ca sef magazin. Decizia de a face acest pas se datoreaza si colegilor din cadrul companiei cu care eu interactionasem pe parcursul primului an de activitate. Cu sustinere din partea tuturor departamentelor am ajuns sa coordonez echipele celor patru magazine incredintate mie de catre Pofi, in regim de parteneriat. Astazi, magazinele inseamna o parte din viata mea, a doua mea casa, a doua mea familie. Profi mi-a dat sansa  sa cunosc oameni, sa lucrez cu ei, sa ma mandresc cu echipele mele fara de care, eu, Florentina Cotea, as fi nimic.”

“Inainte de partea financiara, apreciez acest proiect pentru siguranta pe care ti-o da, admite George Manolache, care de sase ani este Partener Profi. “As putea oricand sa ma arunc in alte business-uri similare, insa acest proiect iti da siguranta, un lucru pe care il apreciezi doar dupa multi ani de contract, iti da siguranta in acest climat fiscal, curent instabil. Multe firme s-au inchis pe perioada de pandemie, dar nu si noi. Putem fi in perioade mai bune sau mai putin bune in acest proiect, dar avem "plasa de siguranta" de care are nevoie un antreprenor in Romania, si care atunci cand este pe cont propriu, este mai greu. Profi este sensibil la problemele noastre in materie de fiscalitatea din tara, de taxe, de cresterea venitului minim pe economie, de schimbari legislative, de piata economica, de competitie si mereu vine cu un ajutor, indiferent ca este de natura financiara sau doar de indrumare; acesta este important si face diferenta dintre sustenabilitatea business-ului in care sunt eu azi, fata de alte business-uri care s-au inchis in ultimii sase ani. Concluzionand, pot spune ca fac ceea ce fac cu drag, ca este un proiect care te provoaca sa te dezvolti, in care veniturile sunt direct proportionale cu implicarea ta, care iti aduce atat rezultate financiare, cat si gustul placut al sentimentului ca contezi pentru mica comunitate din jurul tau. Si datorita sensibilitatii Profi la nevoile mele pot spune ca pot sa fiu aici si peste 5 ani.”

Lista testimonialelor poate continua astazi, dar concluzia este creionata concis si clar de unul dintre ei, Geanina Butur, paratener care conduce un magazin in Jucu, jud.Cluj, si care a venit din afara retelei Profi catre programul Partener. Ea spune simplu: Cu pasiune, implicare si costuri financiare minime, Profi iti poate oferi un un business cu castiguri sigure.

Potrivit companiei, cu peste 1600 de magazine integrate si Partener active in mai bine de 750 de localitati si cu 28000 de oameni lucrand sub aceeasi umbrela, Profi este cel mai mare angajator din Romania si reteaua cu cea mai mare extindere geografica.

Mai mult in Business, Retail, Parteneriate

 


PUBLICITATE: