Vodafone Romania in parteneriat cu Global Payments transforma telefonul mobil in dispozitiv POS. Lanseaza aplicatia de plata GP Tom.
Luni, 05 Iulie 2021


Credit. Vodafone Romania / Global Payments 

Aplicatia GP Tom permite comerciantilor sa accepte plati cu cardul oriunde si oricand, prin intermediul telefonului mobil, in locul dispozitivului clasic POS, fiind ideala pentru afacerile mici si mijlocii care au nevoie de o solutie simpla si rapida de plata;

AdPlayers. info

Vodafone Romania in parteneriat cu Global Payments lanseaza o oferta integrata pentru digitalizarea incasarilor prin aplicatia GP Tom, ce permite comerciantilor acceptarea platilor cu cardul prin intermediul unui smartphone, in locul unui dispozitiv clasic POS. Aplicatia de plata GP Tom este compatibila cu orice smartphone cu sistem de operare Android 8.x, prevazut cu tehnologia NFC.

GP Tom permite comerciantilor sa incaseze pe loc, de oriunde, transformand telefonul mobil in dispozitiv de plata, fara a mai fi necesare echipamente suplimentare. Astfel, solutia GP Tom este ideala pentru firmele care desfasoara activitati cu un grad ridicat de mobilitate, precum taximetrie, curierat, restaurante cu livrare, cafenele etc, precum si celor cu unitati de vanzare mobile in cadrul targurilor, festivalurilor, evenimentelor, pietelor si altor zone dedicate sau cu magazine mici.

“Ne bucuram sa punem la dispozitia clientilor nostri companii o solutie digitala inovatoare, care le permite acestora sa fructifice orice oportunitate de vanzare, prin acceptarea platilor cu cardul oriunde si oricand, prin intermediul unui smartphone, in locul clasicului POS. Noua solutie raspunde nevoilor de flexibilitate, mobilitate si usurinta in utilizare ale micilor antreprenori si afaceri din diverse domenii de activitate, care sunt cu atat mai mari in contextul actual.” a spus Mihnea Radulescu, Vodafone Business Unit Director, Vodafone Romania.

,,In plus, Vodafone vine in intampinarea acestor nevoi prin lansarea unor pachete complete, care ofera comerciantilor tot ceea ce au nevoie pentru a utiliza noua aplicatie de acceptare a platilor cu cardul, inclusiv servicii de date si voce mobile, smartphone compatibil si solutia de antivirus pentru protectia si securitatea dispozitivului mobil” a mai spus oficialul de business Vodafone.

“Ne-am propus sa venim in sprijinul afacerilor mici si mijlocii cu o oferta unica, care sa integreze solutia mobila compatibila pentru aplicatia de plata inovativa GP Tom, iar parteneriatul cu Vodafone Romania reprezinta liantul perfect pentru digitalizarea fluxului de incasari. Rata de adoptie a aplicatiei inovative de plata GP Tom este in continua crestere, iar integrarea acesteia in portofoliul de servicii Vodafone pentru business asigura o accesabilitate mult mai facila si o raspandire semnificativa catre mediul de afaceri”, a declarat Catalin Moise, Country Manager Global Payments Romania.

Vodafone Romania pune la dispozitia clientilor companii pachete complete incepand de la 9 euro/luna, care includ servicii de date si voce mobile, solutia de antivirus Vodafone Secure Net Basic gratuita 24 de luni si smartphone compatibil cu solutia GP Tom.

Comerciantii pot accesa pachetele de comunicatii si aplicatia de plata GP Tom direct in magazinele Vodafone, prin consultantii business Vodafone, prin email la antreprenori@vodafone.com sau telefonic la numarul 0790.700.800.

Aplicatia GP Tom poate fi descarcata din Google Play Store. Imediat dupa activare, comerciantii pot accepta plati contactless efectuate cu orice tip de card, rapid si in siguranta. Tranzactiile prin intermediul GP Tom se vor face in deplina siguranta, respectand standardele de securitate din industria platilor. Aplicatia GP Tom asigura procesarea rapida a tranzactiilor si ofera informatii in timp real despre incasarile efectuate. Odata realizata plata, chitanta poate fi trimisa clientului prin email, SMS sau QR code.

Mai multe detalii despre noua solutie de plata GP Tom disponibila in portofoliul Vodafone Business pe canalul youtube .

Mai mult in Business, Digital,


PUBLICITATE: