Oana Cociasu (Lowe, Medic One) este noul presedinte al RAC
Marti, 02 Aprilie 2013
 ( adplayers, Iulian Toma) Consiliului Roman pentru Publicitate (Romanian Advertising Council - RAC) a ales miercuri, 27 martie, noul Presedinte al asociatiei. Oana Cociasu, Managing Partner al Lowe Medic One si reprezentantul Lowe & Partners in RAC, preia presedintia de la Ecaterina Șafarica, Director Comunicare Procter & Gamble Balcani, Turcia, Caucaz si Israel.

Cociasu este membru al Consiliului Director al RAC din luna noiembrie a anului 2009. Șafarica a ocupat functia de Presedinte al Consiliului Roman pentru Publicitate intre mai 2008 si martie 2013.

“Una dintre misiunile mele in calitate de Presedinte RAC este legata de reprezentarea mai puternica a agentiilor de publicitate in Consiliu, la cel mai inalt nivel. Ma bucur ca vin pregatita pentru aceasta provocare, dupa atatia ani de activitate in cadrul RAC – atat ca membru fondator, cat si ca membra in Consiliul Director”, afirma Oana Cociasu, noul Presedinte RAC.

Pe langa Oana Cociasu, Presedinte al RAC, in urma alegerilor, Consiliul Director ii mai are in componenta pe Laurentiu Gheorghiu, Vicepresedinte al RAC si Advertising Traffic Manager PROTV; Raluca Predoi, Trezorier al RAC si Corporate Affairs Manager Nestle Romania, Constantin Bratu, Membru in Consiliul Director al RAC si Director General Asociatia Berarii Romaniei., Ecaterina Șafarica, Membru in Consiliul Director al RAC si Director Comunicare Procter & Gamble Balcani, Turcia, Caucaz si Israel, Mihaela Ungar - Membru in Consiliul Director al RAC si Marketing Director Colgate-Palmolive si pe Victor Dobre - Membru in Consiliul Director al RAC si Director Executiv IAA Romania.


PUBLICITATE: