Management nou la Dentsu, inclusiv operatiunile din Romania. Velimira Petrova este noul director comercial al grupului Dentsu Southeast Europe
Marti, 26 Iulie 2022

 

Velimira Petrova se va alatura organizatiei la 1 august 2022 si va avea in responsabilitate conducerea echipelor comerciale din Bulgaria, Croatia, Romania si de pe pietele din zona Adriaticii. De asemenea, ea se va alatura echipei regionale de management. Responsabilitatile sale acopera, de asemenea, managementul investitiilor, tradingul de spatiu media si dezvoltarea de continut in cadrul unor parteneriate originale si in domeniul divertismentului.

AdPlayers. info

Velimira Petrova a fost desemnata Group Trading Director (Director Comercial de Grup) al dentsu Southeast Europe, organizatia consolidandu-si astfel pozitia de lider al grupurilor de comunicare internationale cu cea mai rapida crestere din regiune, anunta reprezentantii de relatii publice Dentsu.

Potrivit informarii, Petrova se va alatura organizatiei la 1 august 2022 si va avea in responsabilitate conducerea echipelor comerciale din Bulgaria, Croatia, Romania si de pe pietele din zona Adriaticii. De asemenea, ea se va alatura echipei regionale de management. Responsabilitatile sale acopera, de asemenea, managementul investitiilor, tradingul de spatiu media si dezvoltarea de continut in cadrul unor parteneriate originale si in domeniul divertismentului.

Peste 20 de ani de experienta in pozitii de conducere in domeniul relatiilor comerciale

Noul direrctor comercial se alatura echipei Dentsu dupa peste 20 de ani de experienta in pozitii de conducere in domeniul relatiilor comerciale. Petrova detine o diploma de master in administrarea afacerilor si a avut roluri de conducere in cadrul grupului de radio bTV si al Nova Broadcasting, ulterior parte a United Group.

„Experienta extraordinara a Velimirei in tradingul de media si dezvoltarea vanzarilor, precum si experienta de lucru acumulata in regiunea Europei de Sud-Est vor fi un real atu pentru noi.”a spus Radoslav Nedelchev, COO al Dentsu Southeast Europe.

,, Reusitele ei in ceea ce priveste transformarea afacerilor si atingerea obiectivelor comerciale, alaturi de viziunea pe termen lung si stilul ei de conducere, completeaza perfect perspectiva dentsu cu privire la afaceri. Velimira are un talent iesit din comun de a gandi centrat pe client si sunt sigur ca vom beneficia mult de energia si pasiunea ei pentru solutii media creative.”

Velimira Petrova, Group Trading Director al dentsu Southeast Europe: „Sunt incantata sa ma alatur povestii de succes a Dentsu si sa contribui la succesul viitor al agentiei. Obiectivul meu principal este de a construi parteneriate si solutii pe termen lung pentru clientii nostri, care sa aduca beneficii afacerii lor incepand chiar de acum, si in acelasi timp sa sprijine si sa livreze in raport cu strategia si obiectivele lor pe termen lung, valorificand forta canalelor media si a parteneriatelor pe care dentsu le are in regiune.”.

,,Din punctul meu de vedere, dentsu detine o pozitie puternica in regiune, ca organizatie profesionista, dinamica si agila, si totusi foarte similara unei familii. Spiritul organizational si abordarea centrata pe client sunt ceea ce m-a atras la dentsu. Astept cu nerabdare sa ma alatur acestei echipe extraordinare si sa dezvoltam in continuare businessul organizatiei in intreaga regiune.” a mai adaugat Petrova.

Numirea Velimirei Petrova urmeaza transformarilor produse in ultimii ani pe pietele din Bulgaria, Croatia, Romania si regiunea Adriaticii, unde dentsu functioneaza ca o echipa integrata pentru Europa de Sud-Est, avand astfel o baza mai larga pentru a furniza servicii creative si de media la nivel de top, pentru sute de clienti din aceasta arie geografica.

Dentsu Southeast Europe

Dentsu International, parte a grupului Dentsu, opereaza sub sase branduri de top - Carat, dentsu X, iProspect, Isobar, dentsumcgarrybowen si Merkle -, toate fiind sustinute de divizii de specialitate si servicii scalabile. dentsu International isi ajuta clientii sa castige, sa pastreze si sa-si dezvolte cei mai buni clienti, precum si sa obtina progrese semnificative in businessurile proprii.

Grupul activeaza pe piata cu servicii si solutii in domenii ca media, managementul experientei clientilor (CXM) si servicii creative, dentsu international opereaza in peste 145 de piete din intreaga lume, cu peste 45.000 de specialisti dedicati.

In Europa de Sud-Est, Dentsu este prezent cu brandurile Carat, dentsu X, iProspect si Isobar si prin diviziile sale specializate pentru clienti, dispunand de o forta de peste 300 de profesionisti, care activeaza pe 10 piete: Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Kosovo, Macedonia de Nord, Muntenegru, Serbia, Slovenia si Romania.

Mai mult in Business, Management,

 


PUBLICITATE: