Itsy Bitsy FM are premianti la film
Joi, 26 Octombrie 2006

(AdPlayers.ro , Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Itsy Bitsy FM are premianti la filmAndreea Stan (foto), realizatoarea emisiunii "Zâna Norilor" de la Itsy Bitsy FM a câstigat premiul pentru cel mai bun film în "Festivalul Unde e iubirea?" spun reprezentantii singurului post de radio pentru copii.

Filmul "Nu conteaza" în regia Andreei Stan, a fost în competitie cu 300 de filme de scurt metraj din toata lumea, adauga oficialii de comunicare. Tânara regizoare este si studenta la Universitatea Media - sectia de Regie de Film si Televiziune. "Nu conteaza" transmite ideea ca imaginatia este uneori mai importanta decât realitatea.

Festivalul “Unde  e iubirea?”  (www.undeeiubirea.ro) este organizat de Asociatia Pentru Sprijinirea Tinerilor Cineasti si este singurul festival din Europa difuzat integral pe un post national de televiziune.

“Zâna Norilor” la Itsy Bitsy FM

Itsy Bitsy FM are premianti la filmAndreea Stan este “Zâna Norilor” în emisiunea cu acelasi nume care încheie seara de seara programul Radioului Itsy Bitsy. "Andreea Stan alias Zâna Norilor este cea mai noua colega în echipa Itsy Bitsy”, spune Nadia Tataru (foto), Director Itsy Bitsy FM pentru AdPlayers si AdPlayers.ro . “Dar, dupa cum spune vorba... cei din urma vor fi cei dintâi!”

“Andreea este o persoana foarte sensibila, este mama si om de radio. Aceste calitati o fac sa fie un bun moderator în emisiunea pe care o realizeaza seara de seara la postul nostru. “, mai adauga Tataru.

Sefa postului afirma ca, timp de o ora, Andreea Stan  reuseste sa-i faca pe copii sa se deschida si sa vorbeasca despre sentimentele si trairile lor. Definitiile copiilor date iubirii, invidiei sau supararii, de exemplu, spune sefa postului, socheaza uneori oamenii mari prin profunzimea gândirii la o vârsta atât de frageda, prin sinceritate si simplitate.

“Andreea reuseste sa-i faca pe copii sa vorbeasca despre ceea ce simt, îi învata sa fie oameni în adevaratul semn al cuvântului", conchide Nadia Tataru.

Povestea de la radio

Povestea de la radio este legata de Zâna Norilor, care stapâneste norii - gândurile si sentimentele oamenilor, si locuieste pe Luna, spun reprezentantii postului. Emisiunea este o poveste - dialog în care Zâna Norilor descrie întâlnirea dintre ea si un nor-sentiment. Luat la întrebari, norul ne spune cine e el, al cui e si în urma carei experiente de viata a aparut.

Pe parcursul povestii, copiii afla cum scapa oamenii de nor daca el e rau sau cum îl pastreaza mai mult daca e bun. “Este o emisiune interactiva în care copiii ne povestesc despre descoperirea sentimentelor: prima iubire, invidia, tristetea, bucuria, samd., mai spun ei în comunicat.

AdPlayersFile Itsy Bitsy FM

Radio Itsy Bitsy este un post de radio care emite pe 99,3 FM în Bucuresti si online pe www.itsybitsy.ro  si se afla sub licenta de emisie OnAir Studio, o companie înfiintata de Nadia Tataru (care conduce si postul de radio) si Felix Tataru ( seful GMP).

Asa cum afirma oficialii de comunicare, Itsy Bitsy este singurul post de radio din România dedicat copiilor si parintilor în egala masura, . Bazate pe multa interactivitate, reprezentantii postului sustin ca emisiunile Itsy Bitzy au fost gândite pentru a urmari o zi obisnuita din viata unui copil, cu toate momentele ei.

Initial prevazut sa fie vândut de catre o regie de vânzari, Nadia Tataru spune ca a ales ca spoturile si proiectele de sponsorizare ale clientilor Itsy Bitsy FM sa fie conduse chiar de catre reprezentantii de vânzari ai postului de radio, motivând si grija  pentru publicitatea care se adreseaza audientei formata dintr-un public ce necesita atentie în fiecare moment al zilei.


PUBLICITATE: