Business Magazin publica recenzii din cele mai bune carti de manangement
Joi, 08 Martie 2007

Business Magazin publica recenzii din cele mai bune carti de manangement

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

BUSINESS Magazin, publica rezumate ale unora din cele mai bune carti de management ale momentului, publicate de edituri din SUA si Marea Britanie. Noul proiect al satamânalului de business de la MediaPro este deja disponibil din 7 martie.

Business Magazin publica recenzii din cele mai bune carti de manangementPotrivit editorilor, elaborate sub forma unor recenzii extinse, rezumatele vor avea 12 pagini si vor sintetiza ideile principale ale lucrarilor cu influenta în mediul de business anglosaxon si care au aplicabilitate practica. Conform autorilor proiectului, Business Magazin publica în premiera pentru piata româneasca acest format de recenzii cunoscut sub titlul de “executive summaries”.

Rezumatele vor avea coperta proprie si vor fi inserate în mijlocul revistei. Ele vor putea fi desprinse si arhivate separate iar în editia din 7 martie, BUSINESS Magazin este însotita de o mapa speciala pentru arhivarea colectiei.

Obiectiv: Cresterea vânzarilor si a notorietatii Business Magazin

Business Magazin publica recenzii din cele mai bune carti de manangement„Cititorii nostri ( Business Magazin n.r.) sunt oameni de management cu putin timp la dispozitie dar interesati de ce se întâmpla în economiile mature”, a declarat pentru AdPlayers, Dan Tudoroiu (foto), Trade Marketing Manager si initiatorul proiectului de la Business Magazin.

Vorbind despre initiativa Business Magazin, Tudoroiu spune ca „Oferta de carti de business aparute în România (lucrari proprii si traduceri) este modesta. Am considerat ca aceste recenzii îi pot ajuta sa fie la curent cu tendintele actuale si sa le oferim studii de caz cu aplicabilitate practica, din cele mai importante carti de management ale momentului, publicate de edituri prestigioase din SUA si Marea Britanie”, motiveaza el noul proiect al saptamânalului de business din grupul MediaPro.

Întrebat care sunt asteptarile noului proiect editorial, Tudoroiu a afirmat pentru AdPlayers ca “În termeni de business de publishing urmarim în primul rând cresterea vânzarilor de exemplare la standurile de presa, atragerea de noi abonati si cresterea notorietatii titlului”.

The Well-Timed Strategy, PETER NAVARRO

Business Magazin publica recenzii din cele mai bune carti de manangementEditia din 7 martie a BUSINESS Magazin contine un rezumat al cartii “The Well-Timed Strategy: Managing the Business Cycle for Competitive Advantage” (Wharton School Publishing), de PETER NAVARRO, profesor de administrare a afacerilor la University of California, Irvine.

Peter Navarro este autorul unui bestseller despre investitii,  Daca ploua în Brazilia, cumperi Starbucks si al unei audio-conferinte de mare succes, Viziune globala asupra investitiilor: cum, când si de ce se misca bursa. Autorul publica un buletin informativ despre economie si bursa, disponibil pe pagina sa web: www.peternavarro.com.

Navarro este un conferentiar foarte solicitat si a fost invitat în emisiuni ale unor posturi TV americane precum CNN, CNBC, NPR etc. Navarro scrie articole pentru publicatii prestigioase ca The New York Times, The Wall Street Journal sau Harvard Business Review.

AdPlayersFile

Potrivit declaratiilor de difuzare de la Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT) din semestrul II 2006  (iulie-decembrie 2006), având o frecventa de aparitie saptamânala, revista  BUSINESS Magazin a avut un tiraj mediu de 16,301 de exemplare per editie, cu un  tiraj mediu difuzat de 12,723  exemplare, din care vânzari în medie per editie - 10,405 de exemplare. http://www.brat.ro/index.php?page=publications&id=517&index=0

.

.Business Magazin publica recenzii din cele mai bune carti de manangement

.Business Magazin publica recenzii din cele mai bune carti de manangement.

Business Magazin publica recenzii din cele mai bune carti de manangement


PUBLICITATE: