Emil Hurezeanu va fi Presedintele Realitatea-Catavencu
Miercuri, 01 Octombrie 2008

( AdPlayers.ro, Iulian Toma )

 

Emil Hurezeanu va prelua incepand cu  1 februarie 2009 functia de presedinte al Grupului Realitatea – Catavencu, potrivit unei informari remise AdPlayers de catre trustul de media.

 

Hurezeanu va conduce implicit si consiliul director care coordoneaza in acest moment toate activitatile companiei, iar numirea lui vine si ca urmare a faptului ca Sergiu Toader, presedintele in exercitiu al Grupului Realitatea Catavencu, isi va incheia contractul cu Grupul Realitatea-Catavencu la 1 februarie 2009.

 

“Emil Hurezeanu este nu doar unul dintre cei mai valorosi comentatori de politica interna si internationala din Romania, dar si o garantie pentru consolidarea calitatii produselor noastre”, a declarat Sergiu Toader, Presedintele in exercitiu al grupului. „Ma bucur sa stiu ca Emil Hurezeanu, un om din interior, este cel care va conduce si va dezvolta compania. Ii doresc mult success!”.

 

Structura de conducere a Grupului va ramane insa aceeasi: Sorin Enache - Director General, Mihnea Vasiliu - Director Divizie Quality, Sorin Freciu - Director Divizie Business, Sorin Vulpe - Director Divizie Lifestyle, Dragos Stanca - Director Divizie New Media, Cosmin Popa - Director Newsin si Doru Buscu - Directorul Editorial al Grupului. Emil Hurezeanu va avea la dispozitie o perioada de patru luni pentru a prelua toate prerogativele acestei functii. In acelasi timp, Hurezeanu isi va continua activitatea jurnalistica in cadrul Grupului.

 

“ Colaborez cu  Realitatea TV si 'Cotidianul' de mai multi ani si apreciez standardele profesionale si spiritul de echipa promovate aici, sub conducerea excelentului manager care este Sergiu Toader, intr-o lume complicata si presarata cu atatea capcane”, a declarat Emil Hurezeanu. „Nu sunt un administrator innascut si nici nu doresc  sa abandonez profesia de jurnalist, pe care o practic de peste 25 de ani. Cu ajutorul atator colegi de calitate, oameni foarte tineri dar si congeneri cu multa experienta, voi incerca sa consolidez locul important pe care Grupul il ocupa in peisajul mass-media din Romania, in interesul celor care ne citesc, asculta si privesc”.


PUBLICITATE: