Agentia de PR a Anului la Romanian PR Award este agentia "full-service" GMP
Marti, 07 Noiembrie 2006

(AdPlayers.ro , Iulian Toma, iulian.toma@adplayers.ro )

Agentia GMP a fost desemnata “Agentia de PR a Anului” la editia din acest an a  Romanian PR Award Gala, care a avut loc seara trecuta la Hilton, spun reprezentantii companiei de comunicare conduse de Felix Tataru. Este pentru prima data în istoria Romanian PR Award, mai spun ei, când se acorda un astfel de premiu.

Agentia de PR a Anului la Romanian PR Award este agentia full-service GMP“Este o mare onoare pentru noi sa fim agentia de PR a anului, cu atât mai mult cu cât nu vorbim despre o agentie de PR, ci despre un departament, creat în urma cu un an”, spune Ioana Manoiu (foto), PR Director, GMP.

“Suntem mandri ca am avut oportunitatea sa dezvoltam proiecte complexe, unde am putut dovedi creativitate si gândire strategica, iar recunoasterea industriei ne motiveaza si ne încurajeaza sa cautam excelenta în tot ceea ce facem”, a mai adaaugat sefa departamentului de PR al agentiei GMP.

Potrivit GMP, agentia a convins juriul cu rezultatele a 6 campanii de PR înscrise în competitie, campanii implemetate în ultimul an, pentru clientii Unilever, Gabriel Rosia Montana, DTH Television Group (BOOM) si Itsy Bitsy FM. Pe lânga aceasta distinctie, agentia a mai primit si un premiu special pentru pionierat, pentru campania de lansare a radio-ului pentru copii, Itsy Bitsy FM.

“Jurizarea premiilor a fost facuta individual de membrii juriului. Surpriza a fost mare când am realizat ca toate campaniile înscrise de agentia GMP primisera punctaj foarte bun, iar agentia urma sa primeasca mai multe premii”, afirma Jürg Leipziger, Presedintele Academiei Germane de Relatii Publice si Presedinte de onoare al Societatii Germane a Agentiilor de Relatii Publice.

„Decizia de a oferi acest premiu special (Agentia Anului n.r.) a fost fireasca, si, în calitate de profesor si membru al juriului, ma bucur sa vad ca exista o astfel de echipa în România”, a mai spus mai Leipziger.

În competitia din acest an, companii si agentii de PR din România au înscris un numar de 69 de campanii.

Juriul Romanian PR Award 2006

Thomas Achelis, membru în board-ul IPRA (International Public Relations Association),

Nelly Benova, Presedintele Asociatiei de PR din Bulgaria,

Dumitru Bortun, Presedintele Asociatiei Romane a Profesionistilor  in Relatii Publice,

Cristina Guseth, Director Freedom House,

Anca Harasim, Presedinte Executiv AmCham Romania,

Gilda Lazar, Corporate Affairs Director, JTI Romania,

Jürg Leipziger, Presedintele Academiei Germane de Relatii Publice si presedinte de onoare al Societatii Germane a Agentiilor de Relatii Publice,

Profesor Tony Meehan, Chairman TMA Communications Limited,

Dr. Calin Sabac, Partener al Academiei Europene de Relatii Publice,

Adriana Saftoiu, Consilier Prezidential si Purtator de cuvânt al Presedintelui Romaniei, Sef al Departamentului de Comunicare Publica,

Lidia Solomon, Director de Relatii Publice Vodafone Romania,

Adrian Vasilescu, Consilier al guvernatorului BNR,

Mircea Vasilescu, Redactor-sef Dilema Veche


PUBLICITATE: