Daniel Gavrila a parasit Lowe
Marti, 17 Octombrie 2006

(AdPlayers.ro, Iulian Toma, iulian.toma@adplayers.ro )

Daniel Gavrila a parasit LoweDaniel Gavrila (foto) a parasit Lowe&Partners. De ieri, e-mail-ul fostului Managing Director al agentiei de publicitate din grupul condus de Veronica Savanciuc este gavrila.daniel@gmail.com .

"Nu plec la alte agentii"

„Nu plec la alte agentii, vreau sa reflectez la cum sa fac cel mai bine ce vreau sa fac”, a declarat, pentru AdPlayers, Daniel Gavrila.

De cealalta parte, agentia precizeaza ca “dupa patru ani petrecuti în pozitia de Managing Director Lowe, Daniel Gavrila a hotarât sa urmeze un alt drum în cariera”, a declarat pentru AdPlayers, Hortensia Nastase, Communication Manager, Lowe România.

Savanciuc a preluat si conducerea operationala a agentiei

Daniel Gavrila a parasit LoweOficialul de comunicare a mai precizat ca, pe lânga conducerea grupului, Veronica Savanciuc (foto), President & CEO Lowe Romania, a preluat si conducerea operationala a echipei agentiei, începând cu data de 15 octombrie a.c.

“Aceasta schimbare de management va consolida agentia Lowe, considerata flagship al grupului nostru de companii, din care mai fac parte Initiative, Medic One, Draft, Brand Connection si Lowe Public Relations.", este de parere Hortensia Nastase.

Daniel Gavrila: “ce îmi place si ce nu îmi place”

Întrebat de catre AdPlayers, de ce a plecat de la Lowe&Partners, fostul Managing Director al agentiei a declarat: “Lucrez de treisprezece ani de publicitate, timp în care am putut sa înteleg ce îmi place si ce nu îmi place”.

„Îmi place sa lucrez pentru problemele sau cresterea clientilor, îmi place sa lucrez la idei si sa cizelez executiile lor creative, îmi place sa lucrez la strategii. Îmi place publicitatea ca domeniu, nu ca industrie”, a mai adaugat Gavrila.

Vreau sa fac strategie de marketing si comunicare

„Asa ca faptul ca am ales alt drum în cariera înseamna ca vreau sa fac mai mult ce îmi place cu adevarat si ce stiu ca fac bine. Vreau sa fac strategie de marketing si comunicare”, a conchis el.

AdPlayersFile Daniel Gavrila

Daniel Gavrila a fost Managing Director, Lowe &Partners din 19 iunie 2002.

A început sa lucreze în publicitate în 21 noiembrie 1993, la Young & Rubicam, ca Account Executive. A fost primul sau loc de munca, din anul 4 de facultate de management.

Gavrila a trecut succesiv prin pozitiile de Account Manager, Account Director, New Business si Planning Director si ajuns, la 1 ianuarie 1998, Client Service Director la Young & Rubicam, iar din aprilie 1999, partener la Young & Rubicam.


PUBLICITATE: