EPR CONCEPT
EPR CONCEPT
Elena Prodan
EPR este o agentie independenta de relatii publice care urmareste crearea unor relatii in spatiul public intre clientii sai si public/mass media bazate pe valori morale, strategii de comunicare si creativitate.
EPR CONCEPT acopera toate serviciile din domeniul relatiilor publice, de la relatii media sau managementul evenimentelor, la comunicarea de brand sau construirea profilului public al unei persoane.

Intr-o societate aflata intr-o continua schimbare, cu un peisaj media dinamic in care conversatiile cu brandurile – dar si despre branduri – pot incepe oriunde si pot ajunge in citeva clipe viral national, relatiile publice implica in primul rand angajament, continuitate si determinare.

EPR inseamna Elena Prodan, doctor in stiintele comunicarii, doctorat obtinut in cadrul Universitatii Bucuresti, cu o experienta de peste 8 ani in comunicare, cu participari la seminarii si congrese internationale de profil.

Elena Prodan a fost timp de 4 ani in echipa trustului Intact, mai intai in pozitia de PR Manager Antena 1 si apoi Head of PR, a lucrat pentru trustul Realitatea TV si a tinut seminarii de Introducere in Relatii Publice, Tehnici de Relatii Publice si Managementul crizei in cadrul Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea Bucuresti. Experienta sa se bazeaza nu doar pe proiectele dezvoltate in institutiile pentru care a lucrat, ci si pe oportunitatea de a lucra in mod constant la dezvoltarea brandului unor vedete cu notorietate nationala.

EPR este o agentie de PR care, inainte de a se aseza la masa negocierilor, si-a asezat propriul sistem de valori caruia ii ramine fidel.
Calitate: excelenta in produse, servicii, persoane implicate si dedicate .

Creativitate: respectam unicitatea fiecarui client in parte si construim pentru fiecare proiect o abordare si o strategie creative. Gasim solutii si nu scuze. Construim punti de legatura fara a avea temeri.
Respect: cultivam relatii pozitive cu toti clientii nostri, partenerii si orice individ sau organizatie cu care intram in contact. Respectam comunitatea in care ne desfasuram activitatea.

Integritate: EPR este un partener de incredere, iar serviciile oferite se bazeaza pe responsabilitate.
CSR – EPR se implica probono (si isi implica adesea si clientii) in campanii sociale pentru a ajuta comunitatea din care face parte.

Bine ati venit la EPR. Va multumim ca ati ascultat povestea noastra. Asteptam cu nerabdare sa auzim de a dvs.
EPR CONCEPT
Tip companie:
Public Relations
Acoperire:
National
Oras:
BUCURESTI
Adresa:
Str Carol Davila, nr 109, et 1, ap 2, zona Cotroceni
Tel.:
0721188117
E-mail:
Website:
Competente / Domenii Expertiza
Competente pincipale:
Relatii Publice si Comunicare
Info Companie / Retea / Finaniciare
Anul fondarii:
2012
Afilieri:
-
Cifra de afaceri:
  • :
*Estimarea companiei, in EUR la cursul mediu
Team / Echipa
Numar angajati:
5
Business:
Elena Prodan
Clienti: Advertiseri / Marci(servicii oferite)
Clienti:
Mall Promenada, Implantodent, Nicolai Tand, Florin Neby, Chocolat, Harap Alb continua, Don Jamon, Lo Spaccio, Ellida Toma, Salt&Pepper Catering, elacraciun.ro, reteteleluinicolai.ro, Maga&Tudoran, ABCD, Natalia Selegean
Limba:
English