IMAGE Public Relations
IMAGE Public Relations
Alexandru Paius, Senior Partner
IMAGE PR este o companie independenta de relatii publice, cu o activitate de peste 16 ani pe piata din Romania si este membru fondator al Clubului Companiilor de Relatii Publice.

Agentia acopera cele mai importante servicii din zona relatiilor publice, de la relatii media, managementul evenimentelor si al situatiei de criza, pana la comunicarea corporatista si de produs, sau relatiile cu comunitatea.

IMAGE PR s-a mentinut permanent in topul agentiilor de relatii publice din Romania datorita protofoliului de clienti, rezultatelor financiare si notorietatii proiectelor de comunicare realizate.
IMAGE Public Relations
Tip companie:
Public Relations
Acoperire:
National
Oras:
BUCURESTI
Adresa:
33 Neagoe Vodă Street, Bucharest 1
Tel.:
+4.021.224.67.34
E-mail:
Website:
Competente / Domenii Expertiza
Competente pincipale:
Comunicare corporativa si de brand, relatii cu media si influentatori, comunicare interna, managementul evenimentelor, comunicare de criza, comunicare online
Info Companie / Retea / Finaniciare
Anul fondarii:
1995
Cifra de afaceri:
  • 2010: 1,2 Milioane EUR
*Estimarea companiei, in EUR la cursul mediu
Team / Echipa
Numar angajati:
27
Business:
Alexandru Paius
Public Relations:
Catrinel Burghelea
Clienti: Advertiseri / Marci(servicii oferite)
Clienti:
Arctic, Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente (ARPIM), Coca-Cola Romania, Coca-Cola HBC Romania, Eco-Rom Ambalaje, Philip Morris Romania, ProLogis Romania, Strauss Romania (Doncafe), Unilever USCE (categoriile margarina, dressings, inghetata, ingirjire personala, ceai)