Initiative
Initiative
Alexandra Olteanu, Managing Director
Infiinţată īn 1994, Initiative este prima prima agenţie multinaţională de media full service din Romānia care a crescut rapid devenind unul din cei mai importanţi jucători din piaţa locală de media. Īn ultimii 5 ani, Initiative a reuşit să surclaseze performanţele pieţei, fiind poziţionată ca a doua agenţie de media din Romānia, īn funcţie de cifra de afaceri din 2009, conform RECMA.

Initiative este un partener flexibil şi dinamic, care asigură servicii specializate de planificare şi cumpărare de media, de strategie, consultanţă de media şi digital. Agenţia furnizează clienţilor săi soluţii media inovatoare care crează experienţe de brand pentru consumator. Agenţia dezvoltă parteneriate de lungă durată cu clienţii şi transformă experienţa media īn rezultate de marketing.

Initiative este publisherul exclusiv al unora dintre cele mai importante researchuri de pe piaţa locală. Unul dintre aceste instrumente este Media Fact Book, ghid de referinţă al pieţei media locale, pe care agenţia īl dezvoltă şi īl editează īncă din 1997.

La nivel global, Initiative este una din cele mai mari reţele independente de media din lume, membră a Interpublic Group of Companies şi este afiliată reţelei internaţionale Initiative Worldwide. Īn Romānia, Initiative este membră a grupului Lowe.
Initiative
Tip companie:
Media Buying / Planning
Acoperire:
National
Oras:
BUCURESTI
Adresa:
Str. Ceasornicului 17, sector 1,cod postal 014111
Tel.:
(+4)021.301.0100
E-mail:
Website:
Competente / Domenii Expertiza
Competente pincipale:
Initiative este una dintre cele mai puternice agenţii de media de pe piaţa locală care oferă īntreg spectrul de servicii media, de la planificare strategică, media buying, research, monitorizare şi analiză la servicii de
Info Companie / Retea / Finaniciare
Anul fondarii:
1994
Afilieri:
Initiative Worldwide
Team / Echipa
Business:
Alexandra Olteanu, Managing Director
Public Relations:
Adriana Rosoga, Corporate Communication Manager
Clienti: Advertiseri / Marci(servicii oferite)
Clienti:
International Grup/Companie mama:
Interpublic
Local Grup/Companie mama:
Grupul Lowe Romania
Limba:
English