Media Today
Media Today
Marijana Popescu, General Manager
Pentru noi, Media Today reprezinta un nou mod de a ne exprima profesional. Este expresia maturitatii unei echipe ce s-a format in perioada de pionerat a industriei media din Romania.

Ne-am propus de la bun inceput sa folosim experienta acumulata pe tot acest parcurs in agentii internationale si independente intr-un mod care sa ne reprezinte, lipsiti de constrangerile performantelor financiare impuse si retetelor globale, concentrandu-ne in principal asupra calitatii serviciilor noastre.

In conceptia unora primeaza cifra de afaceri si numele de pe usa care trebuie sa contina eventual un slash. Noi consideram mai importante competenta, dedicatia si mai ales pe cine gasesti in spatele usii.

Premiile sunt OK dar pentru moment ne preocupa mai putin. Cele mai mari satisfactii le avem atunci cand un brand practic necunoscut capata notorietate datorita muncii noastre, atunci cand strategiile propuse isi dovedesc eficienta.

Nu facem compromisuri: am eliminat interesul agentiei in cumpararea de media, solutiile “safe side” si rutina – privim investitiile in media ale clientilor nostri ca pe investitii proprii.

Parteneriatele noastre s-au cimentat in ani: atat clientii directi si agentiile de publicitate cu care colaboram ne considera ca pe o parte a echipei lor – noi nu suntem”agentia de media”, suntem “colegii de la media”.

Media Today este un brand tanar ce reprezinta insa o certitudine a valorii profesionale; este ceea ce ne-am straduit sa demonstram si o vom face in continuare.
Media Today
Tip companie:
Media Buying / Planning
Acoperire:
National
Oras:
BUCURESTI
Adresa:
Calea Victoriei 153, Bl. D4, Sc.2, Sector 1, Bucuresti
Tel.:
+40374.202000
E-mail:
Website:
Competente / Domenii Expertiza
Competente pincipale:
Media - full services
Info Companie / Retea / Finaniciare
Anul fondarii:
2006
Afilieri:
-
Team / Echipa
Numar angajati:
18
Business:
Traian Popescu - Deputy GM Business Development
Jobs:
Catalin Albu - Deputy GM Media
Clienti: Advertiseri / Marci(servicii oferite)
Local Grup/Companie mama:
-
Limba:
English, French