Candiso
Candiso
Sorin Predescu - Director de Creatie
“Nu ne dorim sa fim printre cele mai mari agentii de publicitate dar sigur ne dorim sa fim printre cele mai bune”
Candiso inseamna experienta si creativitate. Inseamna strategie si orientare catre branduri. Inseamna dedicatie...

"Ce inseamna sa ai un nucleu format dintr-un Director de Creatie si un Strategic Planner? Cea mai moderna forma de asociere, cea mai eficienta pentru client si cea mai inspirata pentru creativi"
Sorin Predescu, Director de Creatie si fondator Candiso.

Acesta este motorul nostru creativ, in care credem si care se dovedeste a fi o solutie valoroasa pentru clientii care isi doresc resurse de calitate, dedicate permanent.

Sorin Predescu, arhitect, 12 ani Director de Creatie Grey Worldwide Romania, 1 an Director de Creatie Brandstalk, agentia de Creatie The Group. Peste 250 de spoturi filmate, premii castigate local sau international. Expertiza unica in categoria bere (12 ani, lansari de succes Ursus si Golden Brau), telecom (lansare Zapp, relansare Romtelecom, lansare Clicknet, Voxtel Moldova, Vodafone Cehia). Expertiza multinationala FMCG.

Traian Nuta, partener Candiso, 12 ani experienta in advertising in agentii cu renume, cu larga expertiza in zona dezvoltarii strategiei de comunicare in majoritatea categoriilor de pe piata. Printre traiectoriile de comunicare cele mai relevante se numara cele dezvoltate pentru Romtelecom, lansarea brandului ClickNet, Golden Brau, Borsec, Giusto, Spornic, E.ON Gaz Romania.

Candiso este o agentie full service, cu o structura completa, perfect adaptata cerintelor moderne ale clientilor. Suntem orientati catre strategia care vinde, ne place creativitatea care construieste marci.
Candiso
Tip companie:
Creative Shop
Acoperire:
National
Oras:
BUCURESTI
Adresa:
str. Maria Rosetti nr.20
Tel.:
+40747017981