Euroexpo
Euroexpo
Camelia Buda, General Manager
EUROEXPO este cea mai mare companie privata din Romania, specializata in organizarea de targuri, expozitii si evenimente speciale.

Cu o experienta de peste 13 ani in organizarea de targuri si expozitii noi lansate in ultimii ani, compania a inregistrat un trend ascendent si a reusit sa creasca anual atat numarul expozantilor, cat si pe cel al vizitatorilor.

Prin intermediul celor 10 targuri organizate, compania a realizat o platforma profesionala de comunicare intre reprezentanti ai mii de companii din Romania si din strainatate.

Luxury Show, Print & Sign, Gifts Show, Bife-Sim, Expo Plast, Metal Show, Mobila Expo, Wellness Show si Baby Boom Show au pozitionat compania in varful clasamentului celor mai buni organizatori de evenimente.

Targurile si expozitiile EUROEXPO ofera cadrul propice pentru interactionare, evenimente conexe informative si proiecte menite sa impulsioneze dezvoltarea economica.
Euroexpo
Tip companie:
BTL / Events / Sponsoring
Acoperire:
National
Oras:
BUCURESTI
Adresa:
Bulevardul Expozitiei nr.7, Bucuresti
Tel.:
0040 21 321 60 30
E-mail:
Website:
Company Presentation:
Competente / Domenii Expertiza
Competente pincipale:
Realizarea managementului in organizarea de expozitii, congrese, conferinte, seminarii si evenimente speciale Realizarea de concepte pentru evenimente; Selectarea si negocierea contractelor cu prestatorii de servicii;
Info Companie / Retea / Finaniciare
Anul fondarii:
2002
Cifra de afaceri:
  • 2010: 1.000.000
*Estimarea companiei, in EUR la cursul mediu
Clienti: Advertiseri / Marci(servicii oferite)
Clienti: