Euroexpo
Euroexpo
Camelia Buda, General Manager
EUROEXPO este cea mai mare companie privata din Romania, specializata in organizarea de targuri, expozitii si evenimente speciale.

Cu o experienta de peste 13 ani in organizarea de targuri si expozitii noi lansate in ultimii ani, compania a inregistrat un trend ascendent si a reusit sa creasca anual atat numarul expozantilor, cat si pe cel al vizitatorilor.

Prin intermediul celor 10 targuri organizate, compania a realizat o platforma profesionala de comunicare intre reprezentanti ai mii de companii din Romania si din strainatate.

Luxury Show, Print & Sign, Gifts Show, Bife-Sim, Expo Plast, Metal Show, Mobila Expo, Wellness Show si Baby Boom Show au pozitionat compania in varful clasamentului celor mai buni organizatori de evenimente.

Targurile si expozitiile EUROEXPO ofera cadrul propice pentru interactionare, evenimente conexe informative si proiecte menite sa impulsioneze dezvoltarea economica.
Euroexpo
Tip companie:
BTL / Events / Sponsoring
Acoperire:
National
Oras:
BUCURESTI
Adresa:
Bulevardul Expozitiei nr.7, Bucuresti
Tel.:
0040 21 321 60 30
E-mail:
Website:
Company Presentation:
Competente / Domenii Expertiza
Competente pincipale:
Realizarea managementului in organizarea de expozitii, congrese, conferinte, seminarii si evenimente speciale Realizarea de concepte pentru evenimente; Selectarea si negocierea contractelor cu prestatorii de servicii;
Info Companie / Retea / Finaniciare
Anul fondarii:
2002
Cifra de afaceri:
  • 2010: 1.000.000
*Estimarea companiei, in EUR la cursul mediu
Clienti: Advertiseri / Marci(servicii oferite)
Clienti:
BRANDURI EUROEXPO Advertising Show - expozitie dedicata industriei de productie publicitara; Print Show - expozitie dedicata industriei tipografice; Flexo Show - expozitie dedicata industriei flexografice; Luxury Show - expozitie dedicata brand-urilor de lux; Luxury Summer 2008 - editia de vara a expozitiei brand-urilor de lux; Digital Print & Sign - expozitie dedicata tiparului digital si semnalisticii ; Gifts Show - expozitie dedicata pietei de obiecte promotionale; Print&Sign - expozitie dedicata industriei tipografice si de productie publicitara; Baby Boom Show - târg dedicat copiilor (0-5 ani) si viitoarelor mamici; Cleaning Show - expozitie dedicata industriei de curatenie profesionala, industriala si domestica; Wellness Show - expozitie de fitness, spa si ingrijire corporala; SIM – Salonul International de Mobila, Echipamente si Accesorii - expozitie pentru industria de mobila, accesorii, decoratiuni interioare, utilaje si echipamente, de exploatare forestiera si prelucrare a lemnului; Expo Plast - expozitie dedicata industriei de mase plastice. Metal Show - expozitie pentru prelucrarea metalelor, sudura si robotica