Event Plus
Event Plus
Andreea Dumitru, Managing Director
Event Plus crede in evenimentele speciale ca instrumente functionale de marketing si comunicare. De aceea, evenimentele sale vor fi intotdeauna integrate in strategia clientilor, dar in aceeasi masura vor face si diferenta.
Lansata in Iunie 2007, Event Plus este prima companie de Event Architecture din Romania.

Event Plus aduce competenţe de standarde europene in construirea conceptelor creative, si combinarea arhitecturii de eveniment cu marketingul, cu managementul de evenimente si cu solutiile tehnice in cadrul aceleiasi companii. Pentru intaia oara in domeniul Experience Marketingului si al platformelor neconventionale de imagine (Special Events), un concept profesional reuseste sa reuneasca intr-un mod concis si clar definit cele doua componente: designul de evenimente si managementul de evenimente. Este singura companie de evenimente din Balcani ai carei manageri sunt membri ai International Special Events Society, cea mai prestigioasa asociatie din domeniu.

In Event Plus, Event Managerii determina scopurile si obiectivele unui eveniment, indiferent de natura acestuia (publicitar/ promotional, public, social, privat), urmarind apoi indeplinirea lor, pana la masurarea indicatorilor de succes post-eveniment, in timp ce Event Designerii creeaza concepte si proiecteaza evenimentul pana la cel mai mic detaliu estetic si functional, in concordanta cu scopurile si obiectivele definite de catre manageri.
Actionariatul Event Plus este romano – belgian. Structura manageriala curenta a companiei Event Plus este formata din: Ioan Big - Managing Partner & Head of Design, Andreea Dumitru - Managing Director, Leon Ramaekers - Senior Partner.
Event Plus
Tip companie:
BTL / Events / Sponsoring
Acoperire:
National
Oras:
BUCURESTI
Adresa:
Str. George Enescu, Nr. 5, Sector 1, Romania
Tel.:
+4031 104 07 80
E-mail:
Website:
Company Presentation:
Competente / Domenii Expertiza
Competente pincipale:
Event Architecture (event design & event management, planning)
Info Companie / Retea / Finaniciare
Anul fondarii:
Iunie 2007
Team / Echipa
Business:
Ioan Big, Head of Design
Clienti: Advertiseri / Marci(servicii oferite)
Clienti:
Limba:
English, German, French, Romanian