Bloom Communication
Bloom Communication
Ciprian Dron, General Manager
Bloom Communication a participat la constructia si dezvoltarea unor branduri importante in piata regionala, nationala si internationala, in peste 500 de proiecte de branding si comunicare strategica. Pas cu pas agentia a dezvoltat servicii complexe si a devenit furnizori de solutii 360 in comunicare, fiind pilonul central in constructia Unity Group.

Designul, pur si simplu, nu poate inlocui comunicarea globala. E nevoie de disciplina brandingului si efortul strategiei cumulate cu instrumentele si mijloacele de comunicare pentru a construi succesul unei afaceri. De aceea, noi cuplam brandingul si strategia cu designul si instrumentele de comunicare conventionale si neconventionale.

Suntem o echipa bine structurata, specializata si capabila sa ofere suportul total in conceperea si realizarea succesului pentru branduri corporate si de produs.

Bloom Communication, parte a Unity Group (www.unitygroup.ro) este o companie romaneasca ce actioneaza in domeniile brandingului, designului interactiv si consultantei strategice in comunicare. Printre clientii Bloom Communication se numara Bosch Electrocasnice, Siemens Electrocasnice, E.On, CrisTim, Matache Macelaru', Originals, Alevia, Amicii / Kubo Icecream, SSAB, Viking Pruszynski, Antibiotice, Fiterman Pharma, Pambac, Hyllan Pharma, Radburg, Tehnoton, Racova Group, Facos, Bunna, Coseli, Sofiaman, Nichi, Nelmar, Tehnoprod, Brandul turistic Piatra Neamt, ADV Romania, Halewood International, Lisca, Actavis, Dr.Reddy's, Future Group Israel - Green Park, Remar Pascani, Ermes Holding (Era Shopping Park Iasi), Salamanca Capital, Omilos Group, Zeelandia, Fondul de investitii Broadhurst Investments Ltd Vel Pitar / 7 Spice, Romtec Austria, SamMills, Romina USA, Romina Furniture si multi altii.
Bloom Communication
Tip companie:
Advertising / Full Service / Integrated
Acoperire:
National
Oras:
BUCURESTI
Adresa:
Str. Av. Lt. Stalpeanu Ghe. Nr. 13, sector 1 , Bucuresti / Sos. Sararie nr. 6, jud. Iasi,
Tel.:
0762246300
E-mail:
Website:
Competente / Domenii Expertiza
Competente pincipale:
Branding, Strategie de brand, Management de brand, Identitate vizuala, Identitate verbala, Print&Packaging, Design interactiv, Branding ambiental, Campanii de comunicare
Info Companie / Retea / Finaniciare
Anul fondarii:
2004
Cifra de afaceri:
  • :
*Estimarea companiei, in EUR la cursul mediu
Team / Echipa
Numar angajati:
50
Business:
Ciprian Dron
Public Relations:
Ciprian Dron
Clienti: Advertiseri / Marci(servicii oferite)
Clienti: