GAV
GAV
GAV este Agenția de publicitate independentă românească (membră a Grupului de agenții independente Interpartners), fondată și condusă de Lucian Georgescu, primul director de creație român și unul dintre ultimii seniori încă activi din publicitate. Direcția creativă este asigurată de Predu, unul dintre cei mai titrați CD ai industriei, cu peste 100 de premii naționale și internaționale (Cannes Lions, Eurobest, Epica, International Cup, Festo, Golden Drum, Golden Hammer, NYF, Ad’Or, Internetics, ADC, Effie).

GAV a fost pionierul nișei de marketing cultural la începutul anilor 2000, iar mai târziu a lansat legendara campanie publicitară pentru România - Sibiu, Capitala culturală a Europei 2007 - o piatră de hotar în istoria comunicării, pentru întreaga națiune și nu numai. După două decenii de (re)setare a standardelor din industrie, GAV a trecut la extinderea unității de creație clasice spre digital, specializată în crearea de conținut, cu livrare accelerată la nivel mondial.

Astăzi, GAV deservește clienți precum Bosch, CEO Club România, Lindab, SIM, La Fantana, Kafune, Mercedes Benz, Selgros, TIFF, ș.a.m.d. În afară de acest portofoliu comercial excepțional, GAV prezintă cu mândrie lumii propriul său brand: cinepub.ro, o platformă unică în România de streaming Free Video On Demand.

La GAV, producem, livrăm și accelerăm conținut de înaltă calitate în orice parte a lumii, în orice format, pentru orice suport media.
GAV
Tip companie:
Advertising / Full Service / Integrated
Acoperire:
National
Oras:
BUCURESTI
Adresa:
Str. Plantelor Nr.48
Tel.:
+4 021 - 31 71 356
E-mail:
Website:
Competente / Domenii Expertiza
Competente pincipale:
Creatie (ATL, BTL), Strategie, Digital, Cultural Marketing, Video content, Productie AV, Tipar, diverse
Info Companie / Retea / Finaniciare
Afilieri:
Interpartners
Team / Echipa
Numar angajati:
18
Business:
George Popescu
Jobs:
Elena Alexiu
Clienti: Advertiseri / Marci(servicii oferite)
Clienti:
Selgros Romania, Mercedes-Benz (Trucks&Vans), Lindab, Kafune (La Fantana), Simultan (SIM) Bosch Romania (Power Tools), TIFF (Shadow Shorts), cinepub.ro, CEO Club Romania, Opoczno (Cersanit)
International Grup/Companie mama:
Interpartners
Local Grup/Companie mama:
Interpartners
Limba:
English, German, French, Romanian