Rezultatele cautarii dupa : "focus sat"
Ordonare dupa: data / relevanta  
Statiile tv ale Antena TV Group S.A. si Antena 3 S.A. raman si in grilele AKTA Telecom si Digital Cable Systems, dupa iesirea din must carry
Joi, 19 Iulie 2018
 Potrivit comunicarii, cele douã societãti au avize de retransmisie pentru 4200 de localitãti la nivelul intregii tãri si insumeazã cateva sute de mii de abonati.
TV
Toamna se numara productiile. Haine noi la Agro TV.
Vineri, 30 Septembrie 2016
 Potrivit reprezentantilor postului, gradul de acoperire nationala este de peste 90%, prin retelele de distributie prin cablu si prin satelit, emisiunile Agro TV sunt disponibile unui numar de 5.5 milioane abonati/locuinte, aproximativ 15 milioane de persoane.
Model Imager pentru Pizza Hut
Miercuri, 19 Iulie 2006
Laura Popeanga (foto) de la Imager este copywriter  si model al campaniei Pizza Hut, executia din ciclul "Fata mea este model", facand parte din galeria creativilor eroi ai propriilor reclame, cum ar mai fi spotul cu "ala negru de respira greu" si Bogdan Naumovici, ori autopromo-ul cu "Liviu David - de 7 ani la D’Arcy"
Connex a murit, traiasca Sayegh-Conex
Marti, 18 Iulie 2006
Dupa ce a pierdut contul de creatie al vopselei Savana, agentia Imager “vorbeste” cu vopseaua Sayegh - Conex
Imager s-a afiliat la reteaua de agentii independente locale InterPartners
Vineri, 24 Februarie 2006
Cu o cifra de afaceri de 12 milioane de euro la sfarsitul anului trecut si cu o echipa de 30 de oameni, la 5 ani de la infiintare agentia are printre clienti AutoItalia, Focus Sat, Guzu Chim, KFC, Pizza Hut, Univer