Marcel Straut: "Raspund de vanzari la Top Deals. Nu eu trimit newsletter-ele."
 Straut spune ca desi o parte din iesirile in presa legate de numele sau si Starlink au fost niste mizerii ale unor jurnalisti pe care ar fi trebuit sa-i dea in judecata, s-a multumit ca afacerea Top Deals a crescut cu mai bine de 25% atat in audienta, cat si in cifra de afaceri.
Ce deal-uri mai face fostul manager al Starlink, Marcel Straut ?
  Top Deals, un nou business pentru care lucreaza ex managerul Starlink, Marcel Straut, face spam, se plange un cititor al AdPlayers, angajat in cadrul unei companii de resurse umane. Iata ce ne-a scris R.F. din Bucuresti, revoltat de prestatia Top Deals si a lui Marcel Straut
Savoria iubeste audienta online sanatoasa si gustoasa
 Afisarile cu mare audienta la public aduc o savoare speciala unui nou brand de produse din categoria panificatie
Ei vor altfel marketingul si comunicarea. Pentru Romania.
Editorialul de inceput de an „ Doamne ajuta, in 2011 ” privind drama marketingului si comunicarii care ar trebui facut altfel in acest an, indreptat si catre produsul sau serviciul autohton, si nu spre cel european, a incalzit sangele cititorilor AdPlayers, chiar daca afara este „gerul Bobotezei” la propriu. 
Romania. Explore the Slovenian Garden?
Realitatea TV: Frunza din Slovenia si brandul de Romania.
Marius Deak (Green Pixel) despre Internetics: "Nu este reprezentat inca "digital marketing"-ul
 „Au lipsit destule agentii, clienti, si proiecte bune, iar campanii digitale bune au pierdut in fata unor campanii bune de PR sau ATL la care online-ul a avut o contributie prea mica”, a afirmat pentru AdPlayers fondatorul Green Pixel, Marius Deak
Piraeus:"A venit pensia!" sau "Vine pensia! A 13-a!"
  Piraeus Bank „Vine pensia A 13-a!” nu este o inventie a lunii noiembrie. Cu un mesaj asemanator insa mult mai bine executat, mesajul „A venit Pensia”, a fost surprins de replicaonline.ro inca din ianuarie 2010 la o sucursala din Constanta. Mesajul este scris intr-un afis inramat.
Internetics Romania la judecata Marketingului
La 10 ani de Internetics, festivalul a facut un pas periculos de mare in marketing.
Publicitate cu dobanda "Zero" si credite media cu 180%
 Aceiasi investitori in marketing si comunicare, ce ofera credit de consum cu 180% dobanda, cer in stanga si in dreapta servicii de marketing si comunicare cu plata la 90 sau 120 de zile si dobanda „zero”.
De ce mobilul, si nu iPad-ul, poate salva ziarele si revistele?
 Un ecran generos la un pret accesibil, diferit de pretul piperat al iPad-ului, ar putea face sa ca mii sau zeci de mii de oameni sa redescopere placerea citirii si arhivarii printului la purtator.
 
PUBLICITATE:
« 5 6 7 8 9 »