Iresponsabilitate sociala. Milionari in euro in comunicare, fara lopata in dotare.
 In plin „buricul targului’ din Bucuresti, responsabilitatea sociala si-a rupt gatul pe gheata. Companii cu cifre de afaceri de zeci sau sute milioane de euro n-au fost in stare sa-si dea zapada din fata portii. Cum se „pupa” grija pentru zapada pe care pot aluneca oamenii in fata firmei cu investitiile de sute de mii de euro in campanii sociale?
Protest inedit impotriva prostitutiei in design.
 Oana Zainescu, alias Zaineasca.ro, a dat frau liber creativitatii pentru a protesta impotriva prostitutiei in design.
  Cu o piata  de media sub 300 Milioane de euro din care prea putini bani mai ajung si pentru publicitate in presa scrisa, ziarele tremura de frig pe taraba pentru ca macar de Craciun sa mai fie nevoie de ele. 
BEFORE-THE-LINE sau / si AFTER-THE-LINE?
 Opinie de Razvan Vasiloiu, Head of Strategy, la The Syndicate
Specialisti in "receptie marfa", sau experti in comunicare digitala? Juriul Internetics pe Linkedin
 Daca jumatate din membrii juriului Internetics 2011 sunt oameni recunoscuti pentru expertiza in servicii de marketing si comunicare digitala, un scurt search pe linkedin va poate lamuri cat de specialisti sunt restul: brand manageri, marketing manageri sau manageri de companii care au mai degraba legatura cu “receptie marfii” si nu cu specializarea in servicii de comunicare pe Internet
46 de MICRO mobile decorate pentru Odyssey, iar cand a venit scadenta, agentia si-a anuntat ... insolventa.
  Firma de productie Thor Production Concept a personalizat pentru  Odyssey 46 de MICRO mobile iar cand a venit scadenta de plata, agentia si-a anuntat ... insolventa. “Sumele de recuperat sunt in valoare de cam 28.000 lei ( din care 12.000 pe BO). Poate nu sunt sume mari. Insa pentru mine e posibil sa insemne falimentul... Si nici nu imi permit avocati”, spune administratorul primei firme care a personalizat mobilele...
 “Cred ca ei l-au compromis”, spune Adrian Botan, Managing Partner McCann Erickson, despre contributia Leo Burnett in disparitia ADOR. Oficialul McCann crede ca decizia de a iesi din competitia de creatie  locala   in cea internationala a fost cea mai buna. “Uitati-va unde suntem noi (McCann Erickson) acum, si uitati-va unde este Leo Burnett acum. Uitati-va si faceti comparatia – din punct de vedere...
 Despre noul festival pregatit de ADC* RO in locul ADOR, seful 23 Communication Ideas spune ca va fi   “Aceeasi Marie cu alta palarie”
Reduceri maximia pentru campionul licitatiilor media.
Botezata politicos “licitatie”, tabara de vanatoare a preturilor de media Vodafone organizata nu de Ion Tiriac, ci de operatorul de telefonie mobila, are loc anual in contrast cu toti ceilalti mari investitori in comunicare incepand cu Unilever sau Procter & Gamble si chiar alti operatori de telefonie, inclusiv compania mama Vodafone Group care isi muta contul de media la 2-3 ani.
Licitatie Vodafone, sau ce preturi bune vrea in 2011?
 Anuntata drept o licitatie, decizia Vodafone de “a se asigura” ca are cele mai bune conditii de cumparare in media la putine luni peste un an de la ultimult pitch regional, lasa specialistii de media cu gura cascata. “Inca o evaluare? N-ati facut una anul trecut?”
 
PUBLICITATE:
« 3 4 5 6 7 »