Anitra „a atacat” consumatorii cu un Volkswagen Polo si 50 masini Candy
Luni, 23 Mai 2005

( AdPlayers.ro ) Johnson Wax si-a desemnat castigatorii ultimei promotii Anitra - „Si acum, cu Anitra la atac!” realizata in colaborare cu agentia de publicitate Foote, Cone & Belding Bucharest.

Marele premiu a fost un autoturism Volkswagen Polo, alti 50 de participanti primind prin tragere la sorti, cate o masina de spalat digitala Candy. Campania s-a desfasurat la nivel national, in perioada 1 februarie – 31 aprilie 2005.

Pentru a putea intra in cursa pentru premii, prin mecanismul promotiei, participantii au avut nevoie de cel putin 2 coduri de tipuri diferite de pe etichetele promotionale aplicate pe produsele Anitra. Codurile au fost trimise impreuna cu datele personale printr-un SMS la numarul 1811, iar acest lucru le-a permis consumatorilor sa fie inregistrati la promotie, primind pe loc si un mesaj de confirmare a acestei inregistrari.

Castigatoarea marelui premiu, constand intr-un autoturism Volkswagen Polo, este Laura Androne din Bucuresti. Alti 50 de participanti au primit prin tragere la sorti, cate o masina de spalat digitala Candy.

Din partea Johnson Wax au lucrat pentru promotie Veronica Mircea – Marketing Manager, Anca Stroe – Marketing Executive. Echipa care a lucrat la dezvoltarea si implementarea promotiei din partea agentiei Foote, Cone & Belding Bucharest a fost alcatuita din Ioan Jarnea – Director Creatie, Andrei Zabet – Copywriter, Adrian Andries – Art Director,  Anca Stan –Account Director, Paula Polizu – Account Executive, Raluca Giuvelea – Account Executive.

Prezenta pe piata din Romania de mai bine de 10 ani, Johnson Wax are in portofoliul de marci Pronto, Anitra, Raid, Mr. Muscolo, Glade, Baygon, Autan, OFF! si mai recent, Oust.


PUBLICITATE: