Manager din grupul McCann se desparte de agentie. Nir Refuah pleaca la mai bine, in retea.
  Potrivit unor surse adplayers apropiate mutarii, Refuah,  Chief Creative Officer MRM//McCann Romania si Chief Innovation Officer pentru McCann CEE,  pleaca la mai bine, in reteaua McCann Worldwide
 Jorg Riommi (Publicis Romania) in juriul festivalului Clio Awards 2016
 Jorg Riommi, Chief Creative Officer  al agentiei Publicis Romania, face parte din juriul festivalului de publicitate Clio Awards 2016.
Medii de lucru extraordinare? Best Employers Study a dat start editiei 2016
 Adresata companiilor cu peste 50 de angajati si minim trei ani pe piata, cercetarea aflata la a patra editie aduce recunoastere publica organizatiilor ce au reusit sa creeze medii de lucru extraordinare pentru angajatii lor.
Nou Marketing & Communication Director pentru medicina integrativa de 12 mil. euro pe an
  Lider in solutii de medicina integrativa pentru un stil de viata sanatos, compania Secom anunta numirea lui Razvan Robescu in postura de Marketing&Communication Director si a Cristinei David pe pozitia de Trade Marketing Manager.
Uitati de publicitate cu celebritati. 30% dintre consumatori sunt influentati de un blogger.
  Mai mult de 30% dintre americani sunt mai degraba influentati de un blogger care nu este neaparat celebru, decat de o celebritate, arata un studiu desfasurat pe 14.000 de subiecti adulti  americani .
IAA
Alegeri la IAA 2016. Multi veniti, putini chemati: 11. Exclusiv adplayers.
 Maria Predoiu, P&G este propusa pentru Presedinte. Alti 10 membri si 3 cenzori vor fi alesi de la clienti, agentii si media.
 1000000DeVersuri. Cea mai mare poezie colectiva din lume isi asteapta confirmarea recordului din Romania
 Un proiect integral Media Concept Store, campania este sustinuta de "Vorbe pudrate cu  talc",  cartea scrisa de Nicoleta Padure, directorul general al agentiei de comunicare.
 Numarul 1 Mediacom, Carmen Lixandru se desparte de agentie. Interimat Costin Mihaila, MD EMEA
 “Voi ramane in companie cu aceleasi atributii pana la sfarsitul lunii februarie pentru a asigura o buna tranzitie si posibil si dupa aceasta data pana la definitivarea intregului proces” a afirmat Lixandru in comunicarea oficiala.
Decizie noua peste buget de centru comercial. Noul marketing director Promenada este Silvia Luican.
 Potrivit estimarilor adplayers, bugetul de marketing si comunicare Promenada este de peste 1 Milion de euro pe an, variind in functie de activitatile si campaniile co-branded cu marcile din interiorul centrului comercial.
Numarul 1 in marketingul Burda Romania, Adina Gheorghe se desparte de companie
  Cu 16 ani de marketing, din care 11 ani in Burda Romania, Adina Gheorghe a realizat si raspuns pentru bugetele de cheltuieli ale departamentului de marketing, a conceput si organizat evenimentele corporate si de promovare ale publicatiilor, a dezvoltat si implementat campaniile de comunicare
 
PUBLICITATE:
« 2 3 4 5 6 »