Pauza Fresh System la Saatchi&Saatchi
Miercuri, 21 Februarie 2007

Pauza Fresh System la Saatchi&Saatchi.Pauza Fresh System la Saatchi&Saatchi

.

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Saatchi & Saatchi utilizeaza o noua tehnologie Fresh System, pentru noul spot TV Elite Selected. Spotul vine în continuarea creatiei precedente intitulata « Universul ». Potrivit agentiei, mesajul este acela ca o pauza banala se poate transforma usor într-un moment de fantezie daca ai în fata cafeaua potrivita.

Ideea dezvoltata de echipa Saatchi & Saatchi este aceea ca o cafea proaspata te inspira si-ti aprinde imaginatia, astfel încât o privire fugara din partea unui strain atragator este suficienta pentru a te purta într-o lume în care totul este posibil… chiar si sa primesti în dar luna de pe cer. Acesta este de fapt si titlul spotului, « Moon », care sugereaza, potrivit agentiei, îmbinarea realitatii cu visul, pâna acolo încât granita dintre cele doua dispare.

Pentru a ilustra atmosfera fantastica cu care este asociat brandul Selected, creativii de la Saatchi & Saatchi au ales sa foloseasca animatia, ceea ce a însemnat ca trei saptamâni de postproductie s-au transformat încet în doua luni de munca asidua la masa de desen si calculator. Ca element inedit, pentru secventele de animatie actorii au fost filmati separat pe croma, iar apoi imaginile au fost folosite astfel încât personajele animate sa arate cât mai aproape de cele reale.

AdFile:

Titlu: Fresh System

Advertiser: Elite

Brand: Selected

Florin Cojocariu – Marketing Director

Alice Iordache – Senior Brand Manager.

Agentie: Saatchi & Saatchi

Paula Hotea – Client Service Director,

Andreea Sandu – Account Director,

Nick Hine - Creative Director,

Alexandra Zabunov -  Art Director,

Theodora Szabo – Copywriter,

Laura Iane - Art Director,

Cristina Iordanescu – Strategic Planner,

Casa de productie: Saga Film.

Regizor: Mike Bennion

Producator: Monica Garbur,

Animatia: Bermuda Shorts, Londra.


PUBLICITATE: