Marius "Sam" Negrea a parasit pozitia de Creative Director al DDB Bucharest
Miercuri, 28 Februarie 2007

Marius Sam Negrea a parasit pozitia de Creative Director al DDB Bucharest

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Marius “Sam” Negrea (foto)  a plecat din pozitia de Creative Director (CD) la DDB Bucharest.

Marius Sam Negrea a parasit pozitia de Creative Director al DDB BucharestAdina Sorescu (foto), Managing Director al agentiei de publicitate a confirmat pentru AdPlayers ca Negrea nu mai lucreaza la DDB Bucuresti .

Legat de viitorul director de creatie, Adina Sorescu a afirmat: „Nu avem un CD acum, suntem în cautare si interviuri. Dar cu Bradut (Florescu n.r., Director Executiv la DDB) de paza la poarta strategiei avem luxul de a avea timp sa cautam”.

Negrea (35 ani) a ocupat aceasta pozitie din anul 2004.  Bradut Florescu (foto jos), acum Director Executiv la DDB Bucharest a fost si Director de Creatie al agentiei de publicitate.

Marius Sam Negrea a parasit pozitia de Creative Director al DDB Bucharest

“Mi-am dat seama ca ar trebui sa încerc ceva pe cont propriu”, a afirmat Marius Negrea, întrebat de catre AdPlayers de ce a parasit DDB. 

“Dupa 8 ani de publicitate, toti ca angajat, vine un moment în care vrei un pic de independenta (financiara si nu numai)”, a mai spus fostul executiv decreatie. “În plus, eram într-un moment în care "conturile" erau echilibrate: simt ca lucrurile pe care le-am câstigat, lucrând la ddb, se compenseaza cu ce-a primit agentia avându-ma director de creatie”.

Negrea nu a vrut sa dezvaluie motivul plecarii. “Sigur ca ambele parti mai au de lucru, fiecare în directia ei, dar evolutiile pot continua separat fara nicio problema”, a mai afirmat el.

Legat de planurile de viitor, fostul executiv de creatie a afirmat: “O sa lucrez independent, sub o forma sau alta (freelance copywriter, consultant creativ, agentie proprie etc.). Înca nu m-am decis, dar promit sa nu tin secreta hotarirea în momentul în care o voi lua”.

“Oricum, din ce-am vazut în primele saptamâni de prospectie a pietei, exista multi clienti dornici sa primeasca servicii creative si strategice "de multinationala", în conditii (rapiditate, implicare personala, preturi) pe care agentiile mari, si chiar cele medii, nu le pot asigura cu adevarat”, a conchis Negrea.

Din luna februarie, Negrea poate fi gasit la adresa marius.negrea la gmail.com.

AdPlayersFile 

Marius „Sam” Negrea

Vârsta: 35 ani

Studii: Universitatea Uvidius Constanta (litere, franceza-italiana)

Experienta profesionala:

Radio (animator, reporter, producator) - 1993-1998

Experienta în publicitate:

Notorious Advertising, Copywriter, 1998 - 2001,

Grey, Copywriter, 2001-2004),

DDB Bucuresti, Creative Director, 2004-2007


PUBLICITATE: