Larisa Toader a fost numita CSD la Ogilvy Public Relations
Miercuri, 14 Ianuarie 2009
 
(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Ogilvy Public Relations a numit-o Client Service Director pe Larisa Toader (foto), ex fondatoarea diviziei de relatii publice de la Bigger, care se despartea anul trecut de echipa fostei agentii. Coordonarea biroului din Romania al Ogilvy Public Relations va fi in continuare realizata de Alina Stanciu, Managing Director al expertului in relatii publice de la Ogilvy.

„Ceea ce m-a atras la Ogilvy PR, in primul rand, a fost reputatia foarte buna a companiei si clientii pentru care lucreaza”, motiveaza Larisa Toader, alegerea Ogilvy PR. „Compania a cunoscut o deosebita dezvoltare in ultimul an, castigand conturi importante, multe dintre ele in domenii in care am experienta”

Intrebata cum a ajuns la Ogilvy PR, Larisa Toder a afirmat pentru AdPlayers: „La sfarsitul anului trecut, devenise necesara existenta unei persoane care sa consolideze business-ul clientilor existenti, in aceeasi perioada in care eu doream sa imi completez experienta intr-o companie multinationala cu renumele Ogilvy PR”

„Impreuna cu Larisa, ne propunem sa fim cat mai aproape de nevoile de business si comunicare ale clientilor nostri”, spune Alina Stanciu, Managing Director Ogilvy PR Worldwide/ Bucuresti. 

Cu o activitate de 9 ani in relatii publice si comunicare, potrivit companiei, Larisa Toader a lucrat in comunicarea corporate si de brand, incluzand comunicare interna, comunicare B2B, CSR, precum si managementul reputatiei unor companii si marci prestigioase.

In urma cu doi ani, Larisa Toader a infiintat divizia de  PR a Bigger Group, echipa condusa de ea fiind implicata in programe de comunicare pentru clienti din sectorul bancar, rezidential, retail, auto, industria farmaceutica, food & drinks, pentru produse agro-alimentare, centre comerciale, branduri de lux - produse vestimentare, companii de training si consultanta, organizatii non-guvernamentale.

Fondata in 1999, Ogilvy Public Relations Worldwide/Bucuresti este biroul din Romania al Ogilvy PR Worldwide, companie internationala cu renume in domeniul relatiilor publice, parte a grupului WPP. Portofoliul Ogilvy Public Relations cuprinde marci si companii precum British American Tobacco Romania, Petrom, ING Bank, Heineken Romania, LG Electronics, Colgate-Palmolive, Sonae Sierra, Friesland Foods, Diageo, DuPont. 

Larisa Toader, Biografie

Din ianuarie 2009     Client Service Director, Ogilvy Public Relations

2007 – 2008                  PR Director, BIGGER GROUP (ex. STARLINK GROUP)

Principalele responsabilitati:

·           Crearea Diviziei de PR a Bigger Group

·            Coordonarea administrativa a Diviziei de PR (activitate, resurse umane, new business etc.)

·            Promovarea Bigger PR la nivel intern si extern

Clienti: CitiFinancial, Event Plus, Ministerul Afacerilor Externe, Peter Murray, Galmopan, Reduccino, Prima Pensie, Cristina Rus, Bere Mures, Toffifee, Bancpost, Ascendis, Esprit, Teknosa, BSR Group, Chevrolet, Planorama

2004 – 2007: Senior PR Consultant, Prais Corporate Communications

Responsabilitati:

·            implicare in activitati de comunicare si relatii publice

Clienti: URSUS Breweries, Kraft Foods, Nestle, UCPR, CCIFR, Danone, Euronet, Alenia Aeronautica, Eco-Rom, Enel, Amway, Lafarge, Philip Morris

 

2003 – 2004: PR Officer, Asociatia de comunicare Ethos

Responsabilitati:

·            implicare in organizarea evenimentelor Ethos

2000 – 2003: Event coordinator, Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, SNSPA

Responsabilitati:

·            organizarea evenimentelor interne si externe

·            comunicarea interna


PUBLICITATE: