Diana Flutur: "Ne-am dori sa vedem rezultatele campaniilor"
Joi, 30 Martie 2006

Diana Flutur: Ne-am dori sa vedem rezultatele campaniilor( AdPlayers.ro ) Diana Flutur (foto), Director General, Odyssey Communication despre EFFIE Awards Romania:

AdPlayers: Cum apreciati nivelul campaniilor si participarea agentiilor la EFFIE 2006 ?

Diana Flutur: Editia 2006 Effie s-a remarcat prin mult mai multe intrari, si mult mai complexe. De asemenea am remarcat faptul ca tot mai multe agentii independente au participat, si chiar au fost premiate, ceea ce este un indiciu al nivelului publicitatii romanesti.

AdPlayers:  Care credeti ca au fost partile pozitive ale editiei din acest an fata de cele precedente?

Diana Flutur: Effie devine un festival tot mai aspirational si cred ca se poate remarca o atentie spre rezultate in comunicare. Clientii cat si agentiile sunt preocupate de mixul strategie - creatie care sa ofere rezultate. Acest trend este o consecinta normala a cresterii concurentei. Din experienta noastra, brandurile romanesti incep sa se contureze din ce in ce mai puternic si devin adevarati competitori pe aceasta piata. Acest lucru orienteaza mai mult ca niciodata comunicarea catre rezultate.

AdPlayers: Ce noutati ati vrea sa vedeti la EFFIE 2007?

Diana Flutur: Ne-am dori sa vedem rezultatele campaniilor, pentru a intelege mai bine cum a evoluat piata si comunicarea. Criteriile si comunicarea rezultatelor campaniilor ar fi barometrul cel mai bun pentru intreaga industrie. Si cel mai transparent

Aprecierile Dianei Flutur, Director General, Odyssey Communication fac parte dintr-o serie de intrebari si raspunsuri initiate de AdPlayers si AdPlayers.ro privind EFFIE Awards Romania. Acestea reprezinta punctele de vedere ale unora dintre cei mai importanti jucatori in publicitate in legatura cu festivalul eficientei campaniilor de comunicare din Romania.

Raspunsurile sunt publicate integral in editia online in saptamana 27 martie 3 aprilie si vor mai contribui la realizarea unei analize ulterioare in editia tiparita.

(Iulian Toma iulian.toma@adplayers.ro )


PUBLICITATE: