Cu 7 ani de marketing si comunicare, Monica Jitariuc este noul PR Coordinator la FRIENDS Advertising
Marti, 26 Februarie 2008


 

( AdPlayers.ro, Iulian Toma )

 

Cu 7 ani de marketing si comunicare, Monica Jitariuc (foto) este noul PR Coordinator la FRIENDS Advertising. Cel mai nou senior al FRIENDS Advertising va coordona activitatile de PR atat pentru agentie, cat si pentru clientii comerciali. 

 

Jitariuc are o experienta in industria de marketing si comunicare de peste 7 ani. Ea facut comunicare interna (Dacia, Renault, Nissan), Marketing si PR (Automotive Trading Services, importator Citroën, unde Monica a fost Marketing Director 3 ani jumatate), ATL (Ogilvy & Mather), PR (Ministerul Apararii Nationale).

 

„Experienta de lucru intr-o agentie nu este una neaparat noua. Eu am mai lucrat in agentie. Dar, cel mai mult am lucrat „la client”. Am considerat ca aceasta din urma experienta acumulata poate fi una relevanta pentru ca am avut foarte multe de invatat, lucrand la clienti mari si minunati”, a afirmat Monica Jitariuc, pentru AdPlayers.

 

„Acum m-am gandit sa valorific experienta aceasta in cadrul unei agentii a carei pozitionare si dorinte coincid foarte mult cu ale mele”, a motivat noul PR Coordinator, alegerea agentiei FRIENDS Advertising. Despre ce va face la agentia de publicitate ea a a declarat: „O sa ma ocup de partea de strategie si coordonare de PR-ul corporate al agentiei de publicitate si de strategie si coordonare PR pentru clientii comerciali ai FRIENDS Advertising”.

 

“Ii stiu pe FRIENDS de la inceputuri. Apoi, am avut ocazia sa aud lucruri foarte bune despre ei de la clienti de-ai lor. Cred ca FRIENDS este genul de agentie pe care o solicita clientii care cauta relevanta si corectitudine. Unii o formuleaza astfel, altii nu. Eu sunt adepta lucrurilor relevante, a propunerilor care chiar ajuta un client in contextul unui interes cat mai sincer catre business-ul acelui client. Cred ca Friends este o agentie care de 5 ani a tacut si a facut si mai cred ca a venit acum vremea sa si vorbeasca despre ce face. Sper sa ii ajut in acest sens.“

 

“Am incredere in Monica atat ca profesionist care stie si simte comunicarea, cat si ca om. Ma bucur ca vine "de la client", pentru ca din acest punct de vedere atitudinea si expertiza ei sunt aur curat”, a spus si Sorin Tranca, Creative Director si partener la FRIENDS Advertising. „Ma mai bucur si ca a intrat in echipa FRIENDS inca un om curajos. Ne vom consolida in acest fel competentele, fiindca ceea ce ne dorim e sa ne ajutam clientii sa construiasca marci puternice."

 

Monica Jitariuc,

PR Coordinator, FRIENDS Advertising

Feb 2007- Feb 2008: Dacia Comercial S.A. (activitati comerciale Dacia, Renault, Nissan) Responsabil Comunicare Interna 

Ian 2004 – Feb 2007: AUTOMOTIVE TRADING SERVICES, importator Citroen, Marketing Director (activitate de PR inclusa)

Dec 2002 – Dec 2003: Ogilvy & Mather, Account Manager 

Oct 2001 – Iul 2002: Ministerul Apararii Nationale, Directia Relatii Publice Referent analiza imagine,

 

Studii

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (2000 - 2004) 

Comunicare si relatii Publice

Specializare: Mass media si advertising 

 

 

AdPlayers / PROFILE

Friends Advertising

Agentia de publicitate Friends Advertising a fost infiintata in jurul echipei creative Bojan Spasic – Sorin Tranca, prima echipa stabila din Romania, cu o experienta de lucru in aceasta formula de aproape 10 ani.

 

Nascuta sub semnul unor seniori in publicitate, Friends si-a intarit in timp aceasta pozitionare si lucreaza la consolidarea ei pe principalele zone ale comunicarii. Agentia s-a afiliat recent la IMSG, reteaua internationala care activeaza pe piete emergente, si care isi propune ca pana la sfarsitul lui 2009 sa fie unul dintre primele 10 grupuri de comunicare din lume. 

 

Doar in ultimii 2 ani Friends a deservit in jur de 25 clienti, printre care: Unilever (Sunsilk, Dero, Omo, Dove, Rexona, Delikat – dar si proiecte de Trade Marketing), Canon Photo-Video CEE (cont regional), TINA R, Medrom, Intersnack, Euro 26, Gealan, Siemens Romania, Fundatia Copii Sanatosi, Porsche Bucuresti Vest 2, Valrom, Eclipse Sat Londra, Fan Courier, European Drinks, Tiriac Imobiliare, Adama, ITV Rusia.


PUBLICITATE: