COO Affichage Romania, Elvira Munteanu se desparte de compania outdoor
Duminca, 27 Iulie 2008

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Elvira Munteanu ( foto ), COO Affichage Romania, se desparte de compania outdoor. Oficialul nu a putut fi contactat pentru a comenta informatia.

 

Potrivit unor surse din piata, intr-o scrisoare adresata partenerilor, Munteanu si-a anuntat decizia de a se desparti de companie incepand cu 1 septembrie. Elvira Munteanu, fosta Ciocanau, mai spune ca i-a fost greu sa ia aceasta decizie dupa 7 ani de experienta.

 
10,5 Milioane EUR in 2007

Affichage Holding ( www.affichage.ch ) a fost fonda la Geneva in 1900 si este lider de piata in publicitatea outdoor elvetiana. Compania a intrat pe piata din Romania in luna iunie 2006, odata cu achizitia Churchill View, numarul 3 pe piata de profil la momentul respectiv.

 

Condusa de Lucian Palaz - Chief Executive Officer, Affichage Romania  isi propunea atunci sa ajunga numarul 2 pe piata autohtona in mai putin de 24 luni, pozitie care potrivit oficialilor sai a fost atinsa la sfarsitul anului 2007, odata cu achizitia companiilor Romanian Billboard Network, Amco si a diviziei outdoor Amco Advertising. Affichage Romania impreuna cu Amco incheiau anul 2007 cu o cifra de afaceri de 10,5 Milioane EUR.

 

 


PUBLICITATE: