Boom achizitioneaza 4 oameni de la Arbomedia si un MBA
Marti, 03 Iulie 2007

( AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Patru oameni de la Arbomedia si fostul directorul adjunct de la MBA-ul Romano-Canadian au ales regia de publicitate Boom, divizia de publicitate online de la Netbridge.

Contactat telefonic, Valentin Oeru -Director Executiv la Boom a confirmat pentru AdPlayers: “Da. O sa avem patru oameni noi care vin de la Arbomedia. Doi dintre ei au venit de ieri ( 2 iulie, n.r.), doi vor veni ceva mai tarziu”.

Directorul executiv spune si cine sunt cei patru dar si ce vor face cei patru oameni de publicitate online la Boom: „Cei noi sunt Magdalena Zander care se va ocupa de relatia cu agentiile dar si de partea de publisher-i (editori online n.r.). Practic, ea se va ocupa de un nucleu destul de important. In afara de vanzari directe, Magda Zander va coordona cam tot ce inseamna Boom pe partea de publicitate online, mai putin  proiecte speciale de care se ocupa Corina Ciocan. Va mai veni Gabriel Boaca, el urmand sa se ocupe strict de vanzari pe agentii.

Cei  patru de la Arbomedia nu sunt singurele achizitii recente de la Boom. “As mai vrea sa-l amintesc aici si pe Ionel Naftanaila, care se va ocupa de dezvoltare si de tot ce inseamna suport tehnic din spatele Boom”, continua directorul executiv de la Boom. “El vine de pe pozitia de director adjunct al MBA-ului romano – canadian”.

Despre acesta din urma, Valentin Oeru spune ca “Este un om cu multe studii si cu experienta nu numai pe online, a si predat mult inclusiv in zona de project management - una din cele mai bune achizitii pe care le-am facut pana acum”.

“Suntem in prezent aproape 40 de angajati pe regia de publicitate (Boom n.r) cu tot ce inseamna si suportul administrativ”, a afirmat pentru AdPlayers.ro, Valentin Oeru -Director Executiv la Boom.


PUBLICITATE: